Canon i-SENSYS LBP6200d Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

25 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 0,5 sekonda pas fjetjes
Rreth 10 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks 8,000 faqe në muaj¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar 250-fletësh shumëfunksional
Fole për futjen me dorë të 1 flete

Dalja e letrës

100 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Lloji i materialit

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,
etiketë, skedë, zarf

Madhësia e materialit

Sirtari shumëfunksional:
A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi të personalizuara
COM10/Monarch/C5/DL/ISO-B5
gjerësi 76,2 x 215,9mm x gjatësi 187 x 355,6mm
Fole e futjes me dorë:
A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi të personalizuara
COM10/Monarch/C5/DL/ISO-B5/Kartë indeksi
gjerësi 76,2 x 215,9mm x gjatësi 127 x 355,6mm

Pesha e materialit

Sirtari shumëfunksional:
60 deri në 163 g/m²
Fole e futjes me dorë:
60 deri në 163 g/m²

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

AC 220-240V (±10%), 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Rreth 1200 W ose më pak
Aktiv: Mesatarisht rreth 280 W ose më pak
Në pritje: Mesatarja përafër. 1,6W
Në fjetje: Mesatarisht rreth 1,4 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:
Aktiv: 6,77 B ose më pak
Në pritje: I padëgjueshëm
Presioni i tingullit¹:
Aktiv: 53 dB(A)
Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

379mm × 293mm × 243mm

Pesha

Rreth 7 kg

Mjedisi i përdorimit

temperatura:10~30℃
Lagështira :20~80%RH(pa kondensim)

Paneli i kontrollit

1 tregues LED, 1 buton i përdorimit

KONTROLLUESI

Gjuhët e printerit

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon (CAPT)

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Win 7(32/64bit)/Win Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)
Server 2008(32/64bit) / Server 2008 R2(64bit)/ Server 2003 (32/64bit)/ 2000/
Mac OS10.4.9 - 10.6.x¹/Linux¹

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Standard: Fishekë 726 (2100 faqe¹)²

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752, ² Printeri vjen me fishek fillestar boje për 900 fletë