Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

Një printer mono laser i përballueshëm, që kursen hapësirë i ndërtuar për përdorim personal ose në zyra të vogla. I qetë, i besueshëm dhe shumë efikas nga energjia me konsum të ulët energjie ai ofron printime të shpejta me cilësi të lartë.

Përfitimet

  • Printer mono laser i përballueshëm - ideal për zyra të vogla ose shtëpie
  • Printime të shpejta, me cilësi të lartë prej 18 faqesh në minutë
  • Nuk ka nevojë të prisni për printimet me Printimin e Parë të Shpejtë
  • Ndërtim elegant, që kursen hapësirë për të zbukuruar çdo tryezë
  • Provoni efikasitetin e energjisë lider

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP6030B

Printer mono laser që kursen hapësirë


I projektuar që të përshtatet me lehtësi në tryezë, ky printer i shpejtë mono laser kompakt dhe i përballueshëm është perfekt për përdorimin personal dhe në zyra të vogla. Ndërtimi i tij tërheqës dhe që kursen hapësirën me një ngjyrë elegante të zezë përfshin një mbulesë të tërheqshme të sirtarit të letrës dhe i mban dimensionet në thjesht 364 x 249 x 198 mm (Gj x Th x L)

Performancë e shpejtë, produktive


i-SENSYS LBP6030B futet në punë në momentin që ju duhet falë teknologjive të Printimit të Parë të Shpejtë të Canon, të cilat garantojnë rikuperim të shpejtë nga metoda e gjumit. Me një Kohë Printimi të Parë (FPOT) prej vetëm 7.8 sekondash dhe shpejtësi printimi laser profesional prej 18 fpm nuk ka nevojë të prisni për printimet tuaja - kështu mund të ktheheni më shpejt te gjërat e rëndësishme.

Cilësi e jashtëzakonshme lazer


Provoni tekstin më të mprehtë e më të gjallë dhe grafikët më të hollësishëm falë një rezolucioni të printimit prej deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin Automatik të Imazhit. Toneri ynë MS (Magnetik Sferik) është krijuar posaçërisht për të dhënë rezultatin më të mirë printim pas printimi.

Efikas në energji


Falë teknologjisë të fiksimit Sipas Kërkesës ky printer i efektshëm nga energjia përdor vetëm 0.8 wat në metodën e gjumit dhe virtualisht nuk kërkon kohë për ngrohje. Një çelës praktik përpara e bën të lehtë fikjen duke pakësuar kostot e energjisë dhe duke ulur ndikimin mjedisor edhe më tej.

Funksionimi i Qetë


Falë ndërtimit të Canon, iSENSYS LBP6030B është i heshtur në metodën në pritje dhe jashtëzakonisht i qetë gjatë punimit - kështu mund të përqendroheni në punën tuaj pa shpërqendrime.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutia e bojës Gjithçka-Në-Një e riciklueshme ofron punim pa nevojë për mirëmbajtje dhe rezultat të besueshëm me cilësi të lartë. Tonerat origjinale laser Canon, rrotullat dhe njësitë e pastrimit mund të ndërrohen në pak sekonda pa bërë zhurmë ose rrëmujë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP6030B, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

USB connection

Lidhje USB

Hapat e tjerë

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.