Canon i-SENSYS LBP6020 Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

18 fnm mono (A4)¹

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

0,5 sekonda nga Fjetja


Rreth 10 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 7,8 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks 5,000 faqe në muaj²

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar me shumë funksione me 150 fletë

Dalja e letrës

100 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Llojet e mediave

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,


Etiketë, Zarf

Madhësia e mediave

A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi sipas kërkesës


COM10/Monarch/C5/DL/ISO-B5


gjerësia76,2~215,9mm x gjatësia 188~355,6mm

Peshat e mediave

Sirtari shumëfunksional:


60 deri në 163 g/m²

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

AC 220-240V (±10%), 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 910 W ose më pak


Aktiv: Mesatarja përafër. 295 W


Në pritje: Mesatarja përafër. 1,8 W ose më pak


Në pritje: Mesatarja përafër. 0,8 W ose më pak


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 6,34 B ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i tingullit¹:


Aktiv: 50 dB(A)


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

359mm x 249mm x198mm

Pesha

Rreth 5,0 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10~30°


Lagështira: 20~80%RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

1 tregues LED, 1 buton i përdorimit

KONTROLLUESI

Kujtesa

8 MB

Gjuhët e printerit

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon (CAPT)

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Win 7(32/64bit)/Win Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)


Server 2008(32/64bit) / Server 2008 R2(64bit)/ Server 2003 (32/64bit)/ 2000/


Mac OS 10,5.8 - dhe më i ri¹²/Linux¹³

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standard: Fishek boje 725 (1.600 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit mund të ulet në varësi të cilësimeve të drajverit të printerit, madhësisë së letrës, llojit të letrës dhe numrit të faqeve të printuara

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet


² Drajveri do të nxirret në Mars 2013


³ Drajveri do të nxirret në Korrik 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri dërgohet me fishekun fillestar të bojës për 700 faqe