Canon i-SENSYS LBP352x

i-SENSYS LBP352x

Printer laser i shpejtë bardhë e zi në një pajisje kompakte me kapacitete elastike të trajtimit të medias duke e bërë ideal për ambientet shumë shumë kërkuese të punës që kanë nevojë për prakticitet dhe shpejtësi.

Përfitimet

  • Printim i shpejtë : 62ppm (A4), 75ppm (A5, Horizontal)*
  • Shumë produktiv me kapacitet letre deri në 3,600 faqe dhe një gamë konfigurimesh opsionale për kasetën
  • I përshtatshëm për të gjitha ambientet falë madhësisë të vogël
  • Printoni nga smartfonët dhe tabletat me mbështetje për printim nga pajisje portative
  • I efektshëm në punim duke përdorur kuti toneri Canon me kapacitet të lartë
  • I thjeshtë për t’u menaxhuar si pjesë e rrjetit tuaj
  • Printim dhe ruajtje opsionale e sigurt
  • Printim i thjeshtë në dy anë për të pakësuar mbeturinat dhe kursyer shpenzimet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP352x

Printim i shpejtë dhe fleksibël


Me printimin bardhë e zi në 62ppm dhe me mundësi për konfigurime elastike, LBP352x është ideal për ambientet e ngarkuara të punës që kërkojnë një printer të besueshëm dhe praktik. Një mundësi për deri në katër kaseta letre, plus një dok letre opsional me kapacitet të lartë, e bën një printer që konfigurohet lehtë dhe shumë produktiv.

Kapacitet i lartë në një pajisje të vogël


Për të qenë produktiv, ju duhet një printer me kapacitet të lartë, prandaj kjo është arsyeja pse LBP352x ka një kapacitet të madh me 600 faqe si standard që mund të rritet deri në 3,600 faqe. Një shoqërues kompakt dhe shumë i aftë zyre, ky kapacitet i madh vjen në një pako të vogël. Ka gjithashtu një kuti toneri me rendiment të lartë që ju lejon të printoni më shumë faqe para se ta ndërroni duke e bërë edhe më produktiv. Cilado që të jetë puna e printimit, LBP352x është ndërtuar për prakticitet. Nga dokumentet A5 deri në ato A4 me dy anë, është gati t’i sjellë në sekonda.

Printim nga cloud dhe pajisje portative


Falë mbështetjes të LBP352x për Apple AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android), mund të printoni me lehtësi nga çfarëdo pajisje e pajtueshme. Mund të përfitoni gjithashtu nga veçoritë më të avancuara me aplikacionin Canon PRINT Business. Për ata që përdorin Google në vendin e punës, LBP352x vjen me Google Cloud Print për integrim të lehtë.

Aftësi inteligjente lidhjeje dhe menaxhimi në rrjet


LBP352x është një shtesë shumë praktike për flotën e printerëve tuaj. Mbështetja për PCL5e/6 dhe gjuhët e printerit Adobe PostScript bëjnë të mundur integrimin pa u munduar në ambientet e punës të lidhura në rrjet. LBP352x është po kaq e përshtatshme për ambientet e shërbimeve të printimit dhe është e pajtueshme me sistemin e menaxhimit të shërbimeve në distancë e-Maintenance të Canon. LBP352x mund të integrohet gjithashtu në platformën e menaxhimit uniFLOW të Canon, duke ju sjellë efikasitetin dhe sigurinë e My Print Anywhere plus dobitë e tjera të kontabilitetit dhe rikuperimit të kostos.

Çmimet

Vlerësuar për propozimin tërësor në ndjekjen e kostove, printimit e sigurt dhe portativ, ciklin e punës së skanimeve dhe menaxhimin e pajisjeve. uniFLOW Online ofrohet si zgjidhje opsionale.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP352x, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+4 Optional Paper Cassette

+4 kasetë letre opsionale

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Broshura

* Duhet Kasetë A5 C-A1

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutemi shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për detaje të mëtejshme.