Canon i-SENSYS LBP351x Specifikimet

MOTORI I PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 55 ppm (A4), deri në 59ppm (A5, Horizontal)¹


Dy anë: Deri në 36,5 ipm (A4)

Mënyra e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200×1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 29 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Afro 7,2 sekonda

Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj

3.000 - 16000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 250,000 faqe në muaj¹

Marzhet e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçoritë e përparuara të printimit

Printimi i sigurt


Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)


Barcode Print¹


Gati për Google Cloud Print


iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business


Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

MBAJTJA E MEDIAS

Futja e letrës (standarde)

Kasetë me 500 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Opsion 1: kaseta 500-fletëshe x 3, dok letre 1,500-fletëshe


Opsion 2: kaseta letre 500-fletëshe x 4


Të tjera: kaseta letre A5 500-fletëshe (zëvendëson kasetën standarde), kasetë 500-fletëshe Media e Personalizuar (zëvendëson kasetën standarde), furnizues zarfesh 75-fletësh (zëvendëson sirtarin multifunksional)

Dalja e letrës

500-fletë kthyer poshtë, 100-fletë kthyer lart

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, letër e rëndë


Etiketë, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE, FLS, K16


Madhësi e personalizuar¹ - gjerësia: 148 deri në 216 mm, gjatësia: 210 deri në 356mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A5 (Horizontal), A6, LGL, LTR, EXE, FLS, K16, STMT, Kartë indeksi (3”x5”), Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5)


Madhësi e personalizuar¹ - gjerësia: 76 deri në 216 mm, gjatësia: 127 deri në 356mm


Kasetë A5


A5 (Horizontal)


Kasetë media të personalizuar:


A5, A6, STMT


Madhësi e personalizuar - gjerësia 102: 148 deri 170 mm, gjatësia: 148 deri 282mm


Dok letre 1,500 fletësh:


A4, LGL, LTR


Furnizues zarfesh:


Zarf


Madhësi e personalizuar - gjerësia 90: 160 deri 178 mm, gjatësia: 148 deri 254mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 120 g/m²


Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 199 g/m²

Printimi nga të dyja anët

Automatik


Kaseta (standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE, FLS


Madhësi e personalizuar - gjerësia: njëlloj si A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/FLS, gjatësia: 210 deri në 356mm


60 deri në 120 g/m2


Kasetë A5


i papërcaktuar


Kasetë media të personalizuar:


A5


Madhësi e personalizuar - gjerësia: njëlloj si A5, gjatësia: 148 deri në 282mm


60 deri në 120 g/m2


Dok letre 1,500 fletësh:


A4, LGL, LTR


60 deri në 120 g/m2


Furnizues zarfesh:


i papërcaktuar

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Kërkesat elektrike

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi elektrik

Maksimumi: afro 1650W e poshtë


Aktiv: afro 800W e poshtë


Në gatishmëri: afro 19W e poshtë


Në gjumë: Afro 1,1W e poshtë


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 2.4 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e zhurmës¹


Aktiv: 71 dB ose më pak


Në gatishmëri: i padëgjueshëm


Presioni i zhurmës¹


Aktiv: 56 dB


Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Përmasat (gjer.×thell.×lar.)

415 mm x 529 mm x 438 mm

Pesha

Afro 26,2 kg

Ambienti i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Memoria

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e¹, PCL6, Adobe® PostScript

Fontet

93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Administrimi i printerit dhe softuerët

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),


Menaxhimi i ID-së së departamentit,


Mjeti i statusit të tonerit,


Konsola e menaxhimit iW: Softueri i bazuar në server për një menaxhim të centralizuar të grupit të pajisjeve


eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.


Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e pajisjes së hyrjes uniFLOW për SFP MEAP

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003


Mac OS X versioni 10.5.8 e sipër


Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMIT

Kuti boje të-gjitha-në-një

Standard: Cartridge 039 (11,000 faqe¹)²


Rendiment i lartë: Cartridge 039H (25,000 faqe¹)²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikujt

Paper Feeder PF-B1 (kasetë 500-fletëshe) x 4
A5 Cassette C-A1 (450-fletëshe)
Custom Media Cassette CM-A1 (450-fletëshe)
Paper Deck Unit PD-G1 (1,500-fletëshe)
Envelope Feeder EF-A1 (75-fletëshe)
SD Card-C1 (kartë memorieje 8GB SD)
Barcode Printing Kit-F1 (mundëson printimin e barkodeve)
PCL Font Set-C1 (mundëson printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
User Maintenance Kit-A1 (set mirëmbajtjeje të rregullt, duke përfshirë njësinë fiksuese/rulin transferues, rendiment 225k)
MiCard Multi (lexues kartash për identifikim me karta RFID ose magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues kartash për identifikimin me karta RFID ose magnetike me uniFLOW)
Plain Pedestal-T2 (tipi i ulët)
Plain Pedestal-U2 (tipi i lartë)

Shënimi në fund të faqes

¹ Duhet Kasetë A5 C-A1

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Nuk është i disponueshëm konfigurimi i drajverit jashtë madhësive të treguara. Printimi është i mundur vetëm përmes konfigurimit në aplikacion.

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me Cartridge 039

¹ Duhet Kasetë A5 C-A1

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Nuk është i disponueshëm konfigurimi i drajverit jashtë madhësive të treguara. Printimi është i mundur vetëm përmes konfigurimit në aplikacion.

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me Cartridge 039

¹ Duhet Kasetë A5 C-A1

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Nuk është i disponueshëm konfigurimi i drajverit jashtë madhësive të treguara. Printimi është i mundur vetëm përmes konfigurimit në aplikacion.

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me Cartridge 039