Canon i-SENSYS LBP252dw Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 33 ppm (A4)


Dy anë: Deri në 16,8 ipm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 16 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 3 000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 50,000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printim i Sigurt


Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business


Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

150 fletë poshtë, 1 fletë sipër

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë,


Etiketë, zarf, kartolinë

Madhësia e mediave

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, FOOLSCAP, 16K,


Madhësi të personalizuara (Gjerësi 105,0 deri 215.9 mm Gjatësi 148,0 deri 355,6 mm)


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, FOOLSCAP, 16K, Envelope COM-10, Monarch, DL, C5, Index Card,


Madhësi të personalizuara (Gjerësi 76,2 deri 215.9 mm Gjatësi 127,0 deri 355,6 mm)

Peshat e mediave

Kaseta (Standard dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Vetëm A4/LTR/LGL)

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1150W ose më pak


Aktiv: Përafër. 550W ose më pak


Në Pritje: Afërsisht 12,1W ose më pak


Gjumë: Rreth 1W ose më pak¹


Fikur: 0,1W ose më pak


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 1,2kWh/javë


Koha joaktive që duhet për të hyrë në metodën e gjumit: 3-60 min (standard: 3 min)


Koha joaktive që duhet për të bërë Fikje Automatike: 4 orë (standard)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 70.6 dB


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i tingullit¹:


Aktiv: 53dB


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

400 mm x 377 mm x 298 mm

Pesha

Rreth 12,4 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 rreshta

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

525MHz

Kujtesa

1GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e, PCL6, Adobe® PostScript™

Gërmat

45 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 High-Speed, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection

Adminstrimi i printerit dhe programet

Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),


Mjet SSID,


Menaxhim ID Departamenti,


Mjet i Statusit të Tonerit,


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh


eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003 / Vista


Mac OS X versioni 10.5.8 & sipër


Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standard: Kutia e bojës 719 (2.100 faqe¹)²


Rezultati i lartë: Kutia e bojës 719 H (6.400 faqe¹)²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-44 (kasetë me 500 fletë)

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Wireless: Rreth 1,5W ose më pak

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet.

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me kuti boje 719