Canon i-SENSYS LBP251dw

i-SENSYS LBP251dw

Ky printer A4 B&Z është i shpejtë, i drejtpërdrejtë dhe i besueshëm. Me mundësi të mëdha zgjedhjeje cloud dhe opsionesh për pajisje portative, është perfekt për printim me cilësi të lartë për grupet e punës dhe bizneset e vogla.

Përfitimet

  • Printer i besueshëm A4 B&Z lazer për grupet e punës dhe bizneset e vogla
  • Ndërtimi i mençur, kompakt është ideal në ambientet përballë klientit dhe të kufizuara
  • Printimi i shpejtë, me cilësi të lartë 30 ppm ndihmon skuadrat të punojnë në mënyrë më të efektshme
  • Rritni produktivitetin duke siguruar printimet brenda sekondash, edhe nga metoda e Gjumit
  • Perfekt për detyrat e shpeshta të printimit si formularët, faturat, kuponat dhe letrat e dërgesave
  • Besueshmëri dhe cilësi e qëndrueshme me anë të kutive të bojës Canon gjithçka-në-një
  • Aplikacion Canon falas për të punuar në lëvizje me pajisjet Apple dhe Android
  • Lidhje e fuqishme duke përfshirë Apple AirPrint™ dhe Google Cloud Print
  • Veçoritë e kursimit të energjisë si Fikja Automatike ju ndihmon ta mbani biznesin tuaj të qëndrueshëm
  • I lehtë për t'u integruar dhe menaxhuar në rrjet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP251dw

Hapi i parë ideal drejt printimit cilësor për biznes


Po kërkoni të bëni hapin e parë drejt një printeri cilësor biznesi sepse doni printime më të shpejta, me cilësi më të lartë dhe më të besueshme? Atëherë mos kërkoni më larg se printeri lazer i-SENSYS LBP251dw B&Z. Bizneset e vogla dhe stafet e grupeve të punës mund të kryejnë detyrat e përditshme më shpejt me printimin e shpejtë 30 ppm dhe aftësinë për të filluar printimin nga gjendja joaktive ose në pritje vetëm brenda pak sekondash. Dhe me madhësinë kompakte dhe pamjen smart, është ideal për t'u pasur përballë klientit ose në ambientet me hapësirë të kufizuar.

Cilësi e qëndrueshme, zotërohet lehtë


Besueshmëria e qëndrueshme dhe cilësia e rinovuar janë të garantuara çdo herë që ndryshoni tonerin falë ndërtimit të kutive të bojës gjithçka-në-një Canon të cilët ndërrohen lehtë. Zgjidhni kutitë e bojës me rendimet të lartë që zgjatin nëse preferoni që printeri të punojë më gjatë me më pak ndërhyrje. Dhe pakësoni barrën e administrimit duke kontrolluar vetëm një kuti boje, që do të thotë më pak gjëra për të porositur dhe menaxhuar.

Suport i fuqishëm për pajisje portative dhe cloud


Nëse juve dhe skuadrave tuaja ju pëlqen fleksibiliteti i lëvizjes lirshëm midis vendeve dhe pajisjeve, atëherë LBP251dw është printeri juaj ideal. Pavarësisht si apo ku zgjidhni të punoni, LBP251dw është gjithmonë gati dhe i përdorshëm. Printoni nga iPhone® ose iPad® përmes Apple AirPrint™, ose pajisja juaj Android duke përdorur Google Cloud Print, pavarësisht nëse jeni brenda apo jashtë zyrës.

Gati për rrjet dhe integrim


LBP251dw ofron aftësi të sofistikuara për t'u integruar lirshëm me rrjetet IT. Suporti për PCL5e/6 e bën një zgjedhje ideale për ambientet e kontrolluara; ndërsa Ndërfaqja e Përdoruesit në Distancë kursen kohë të çmuar pasi Menaxherët IT mund të monitorojnë dhe përditësojnë konfigurimet pa qenë nevoja të bëjnë një vizitë në vend. Dhe me lidhjen Wi-Fi dhe Ethernet si standard, LBP251dw ka të gjitha veçoritë që ju duhen për të qenë në një hap me rritjen e biznesit.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP251dw, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Easy Service Plan

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

3 Year Warranty Promotion

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.