Canon i-SENSYS LBP151dw Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 27 faqe/min (A4)


Dy anë: Deri në 15 inç/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 15 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 8 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15,000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: Aplikacioni Canon PRINT Business


Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar shumëfunksional me 1 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

-

Dalja e letrës

100 fletë poshtë, 1 fletë sipër

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë,


Etiketë, zarf, fletë transparente

Madhësia e mediave

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4,B5,A5,LGL,LTR,EXECUTIVE,STATEMENT,FOOLSCAP,16K,OFFICIO,B-OFFICIO,M-OFFICIO,GLTR,GLGL,AFLS,Envelop: COM10,Monarch,C5,DL


Madhësitë e personalizuara (gjerësia: 76,2 deri në 216mm Gjatësia: 210 deri në 356 mm)


Sirtari shumëfunksional:


A4,B5,A5,LGL,LTR,EXECUTIVE,STATEMENT,FOOLSCAP,16K,OFFICIO,B-OFFICIO,M-OFFICIO,GLTR,GLGL,AFLS,Envelop: COM10,Monarch,C5,DL


Madhësitë e personalizuara (gjerësia: 76,2 deri në 216mm Gjatësia: 127 deri në 356 mm)

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi nga të dyja anët

Automatik (A4/LTR/LGL/OFFICIO/B-OFFICIO/M-OFFICIO/FLS, 60 deri në 105 g/m²)

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1120 W ose më pak


Aktiv: Përafër. 260 W ose më pak


Në Pritje: Afërsisht 2,6 W ose më pak


Në gjumë: Rreth 1,1 W ose më pak¹


Çelësi i energjisë joaktiv: 0,5 w ose më pak


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë


Koha joaktive që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (paracaktimi: 1 min)


Koha joaktive që duhet për të bërë Fikje Automatike: 4 orë (standard)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e zhurmës¹


Aktive: 66 dB ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i zhurmës¹


Aktive: 52 dB


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

390 mm x 365 mm x 245 mm

Pesha

Rreth 8,6 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

5 tregues LED, 4 çelësa veprimi

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

400 MHz

Kujtesa

512MB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e, PCL6

Gërmat

45 fonte PCL

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 m shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Lidhja pa tela 802.11b/g

Adminstrimi i printerit dhe programet

Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),


Mjet SSID,


Mjet i Statusit të Tonerit,


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® Vista / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003


Mac OS X versioni 10.5.8 & sipër


Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standarde: Fisheku i bojës 737 (2400 faqe¹)²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

-

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Wireless: Rreth 1,8 W ose më pak

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në maj 2016.

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri dërgohet me fishekun fillestar të bojës për 1700 faqe

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Wireless: Rreth 1,8 W ose më pak

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në maj 2016.

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri dërgohet me fishekun fillestar të bojës për 1700 faqe