Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw është një printer laser bardhë e zi i shpejtë, kompakt, i gatshëm për formatin PCL, me lidhjen Wi-Fi dhe i aktivizuar për pajisjet celulare, i cili ka një çmim të arsyeshëm dhe është ideal për një gamë të gjerë përdorimesh.

Përfitimet

  • I shpejtë: rezultati me 27 faqe/min, dalja e fletës së parë të printuar në 8 sekonda, me teknologjinë e printimit automatik në dy anë dhe teknologjinë Quick First-Print të Canon
  • Një model elegant, i këndshëm dhe kompakt
  • Printimi i optimizuar për PCL5e/6 për përputhshmërinë me infrastrukturën ekzistuese
  • Me aftësinë për rrjetin Wi-Fi dhe ethernet
  • Gati për pajisjet celulare dhe Google Cloud Print
  • Konsum i ulët i energjisë dhe efikasitetet i lartë për kategorinë përkatëse

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP151dw

Shpejtësi, hapësirë dhe kursime


Printeri i-SENSYS LBP151dw ofron një shpejtësi të jashtëzakonshme nga një pajisje që zë pak vend, me një çmim shumë të arsyeshëm. Një shpejtësi printimi shumë e shpejtë me 27 faqe/min plotësohet po ashtu nga teknologjitë e printimit në dy anë, koha e nxjerrjes së faqes së parë (FPOT) në 8 sekonda dhe teknologjia Quick First-Print e Canon, për t'ju siguruar printime të shpejta, edhe nga modaliteti i gjumit.

Gati për lidhjen Wi-Fi, në rrjet dhe në celularë


Lidhja e printerit me një rrjet me ethernet ose Wi-Fi është po aq e lehtë sa shtypja e një butoni. Mund të printoni pa tela nga çdo pajisje celulare me Mopria të aktivizuar, duke përdorur përbërësin shtesë pa pagesë. Dhe mund të keni akses në një gamë të gjerë të veçorive të përparuara në pajisjen tuaj iOS ose Android me aplikacionin falas Canon PRINT Business.

Gati për printimin në Google Cloud Print


Printeri i-SENSYS LBP151dw do të lidhet drejtpërdrejt me renë kompjuterike pa një kompjuter. Mund ta lidhni me llogarinë tuaj të Google Cloud Print në vetëm disa sekonda dhe të filloni të printoni në të nga çdo pajisje e aktivizuar.

Gati për formatin PCL


Për specialistët e teknologjisë së informacionit, printeri i-SENSYS LBP151dw është zgjedhja e përsosur për shumë probleme, duke u lidhur pa asnjë ndërprerje në rrjet dhe duke siguruar një qëndrueshmëri kompakte dhe pa kosto të larta.

Efikas dhe me konsum të ulët të energjisë


Ky printer është i qetë, duke e bërë atë ideal për ambientet e shitjes me pakicë, degët e bankave dhe recepsionet e hoteleve, ka një efikasitet energjie shumë të lartë për kategorinë e tij dhe një konsum të ulët të energjisë.

Një fishek boje të-gjitha-në-një


Fisheku i bojës të-gjitha-në-një siguron një funksionim pa pasur nevojë për mirëmbajtje dhe një rezultat të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë në printim. Fishekët origjinalë të Canon të printerit me laser përmbajnë tonerin, cilindrin dhe një njësi pastrimi, dhe mund të zëvendësohen me lehtësi në disa sekonda.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP151dw, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

USB connection

Lidhje USB

PCL Printing

Printim PCL

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar