Canon SELPHY CP810 Specifikimet

SISTEMI I PRINTIMIT

Metoda

Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

Rezolucioni maksimal

300 x 300 dpi

Ngjyrat

3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,
256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA & FISHEKËT E BOJËS

Madhësia sa një kartolinë

148 x 100 mm - [KP-36IP, KP-72IN, KP-108IN]

Madhësi e madhe

119 x 89 mm - [KL-36IP]

Madhësi sa një kartë krediti

86 x 54 mm - [KC-36IP]¹

Etiketa me madhësi sa një kartë krediti

86 x 54 mm - [KC-18IF]¹

Etiketa të vogla

22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - [KC-18IL]¹

Fishekët e bojës

I përfshirë me mediat

Kohëzgjatja e imazhit

Printime 100 Vjeçare¹

INPUTI I MEDIAS

Ushqyesi i fletëve

Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Madhësia sa një kartolinë

përafër. 47 sek.¹

Madhësi e gjerë

përafër. 39 sek.¹

Madhësi e madhe

përafër. 27 sek.¹

Madhësi sa një kartë krediti

përafër. 27 sek.¹

Etiketa me madhësi sa një kartë krediti

përafër. 27 sek.¹

Etiketa të vogla

përafër. 27 sek.¹

PRINTIMI

Mënyrat e printimit

Printimi i thjeshtë (Përzgjedhja e imazheve individuale dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),
Printimi i të gjithë imazhit (Përzgjedhja e të gjitha imazheve dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),
Printimi i mazhit DPOF,
Printimi i fotografisë së identifikimit (me shumë madhësi, standarte, madhësia e personalizuar)

Parametrat e printimit

Data, Korrigjimi i syrit të kuq, Me bordura, Pa bordura Paraqitja (1 dhe më shumë, 2 dhe më shumë, 4 dhe më shumë, 8 dhe më shumë, Treguesi¹, E përzier), Lëkura e Butë, Ngjyrat e mia (Joaktive, I GJallë, Neutral, Film pozitiv, Sepia, Bardhë e zi), Përmirësimi i imazhit, Rregullimi me dorë i shkëlqimit, Kursimi i energjisë,

METODA E PRINTIMIT

Printim direkt nga aparati

I pajtueshëm me PictBridge

Direkt nga karta e memories

Llojet e kartave të përdorshme: SD, SDHC, SDXC, Compact Flash, MMC, MMCplus, HC MMCplus, Microdrive
Kujtesa USB¹
Të përdorshme përmes adaptuesit²: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC, RS-MMC, MMCmobile, MMCmicro, xD-Picture Card

Printim nga një kompjuter

Po, kërkon kabllo standarde USB

INTERFACE

Aparat

Portë e llojit A USB në printer

Kompjuter

Portë e llojit mini-B USB në printer

EKRAN LCD

Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë
(Gjuhët: Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Rusisht, Kinezisht e thjeshtuar, Koreanisht, Tailandisht, Gjuha vietnameze, Gjuha malajziane, Japonisht)

SISTEMET OPERATIVE QË MBËSHTETEN

Kompjuter

Windows 7 SP1/ Vista SP2/ XP SP3

Macintosh

Mac OS X v10,6 - 10,7

PROGRAMET

Shfletimi & Printimi

Printimi Fotografik SELPHY

Drivers

Windows / Mac

BURIMI I ENERGJISË

Furnizim me energji me AC

Po, e dhënë

Paketa baterish

Po, NB-CP2L opsionale (Përafër. 36 printime të madhësisë së kartolinës për ngarkimin e plotë)¹

Konsumi i energjisë

Përafër. 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

AKSESORËT

Kuti

CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

Kasetë për letrën

Kaseta e letrës me madhësi të kartolinës/ madhësia L [PCPL-CP400]
Kaseta e letrës me madhësi të kartolinës [PCP-CP400]
Madhësia e kartës [PCC-CP400]
Mbulesa për mbrojtjes nga pluhuri DPC-CP100

Furnizim me energji & Ngarkues baterish

Përshtatësi AC CA-CP200B,
Përshtatësi i ngarkimit CG-CP200 (për paketën e baterisë NB-CP2L)

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi operues

5 - 40 °C, 20 - 80% lagështi

Dimensionet

178,0 x 127,0 x 60,5 mm (vetëm printeri pa pjesët që dalin jashtë)

Pesha

810g (Duke përjashtuar Kutinë e bojës dhe Kasetën e letrës)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Kërkon kasetë letre opsionale

¹ Kërkon kasetë letre opsionale

¹ Kërkon kasetë letre opsionale

¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Modalitetet/veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të modelit të aparatit ose përdorimi i kartës së kujtesës për printim

¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si "Media të heqshme" (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.
² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

¹ Kërkon përshtatës (shitet veçmas)