Canon SELPHY CP1200 Specifikimet

SISTEMI I PRINTIMIT

Metoda

Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

Rezolucioni maksimal

300 x 300 dpi

Ngjyrat

3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,


256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA DHE KUTIA E BOJËS

Madhësi kartoline

148 x 100 mm - KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V

Madhësi karte kredie

86 x 54 mm - [KC-36IP]¹

Ngjitësa me madhësi karte kredie

86 x 54 mm - [KC-18IF]¹

Ngjitëse Katrore

52 x 52 mm - [KC-18IS]¹

Mini ngjitës

22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - [KC-18IL]¹

Kutia e bojës

I përfshirë me mediat

Jetëgjatësia e imazhit

Printime 100 Vjeçare¹

HYRJA E MEDIAVE

Ushqyes i Fletëve

Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTESITE E PRINTIMIT

Madhësi kartoline

afro 47 sek¹

Madhësi karte kredie

afro 27 sek¹

Ngjitësa me madhësi karte kredie

afro 27 sek¹

Mini ngjitës

afro 27 sek¹

PRINTIMI

Modalitetet e printimit

Zgjedhje-printim (zgjedhje e fotove individuale dhe e numrit të kopjeve për printim në grup), Printim i të gjitha fotove (zgjedhje e të gjitha fotove dhe e numrit të kopjeve për printim në grup), Printim fotoje DPOF, Riprintim, Printim fotoje dokumenti identifikimi (Standarde / Personalizuar / Dyshe), Përparësi për foto dokumenti identifikimi, Ruajtje e cilësimeve të printimit, Vetëfikje

Cilësimet e printimit

Lustra e printimit:


Me shkëlqim, Gjysmë shkëlqim (Model 1 / Model 2 / Model 3)


Faqosja e imazhit:


Bordura (Me bordura / Pa bordura), Skema e faqes (1 / 2 / 4 / 8 foto për faqe, 2 foto për faqe me përmasa fikse (Sfondi (I bardhë / I zi) / Mes), Indeks, Shkartisje (8 / 20 foto për faqe / Orientimi (Së gjeri / Së gjati) / Sfondi (I bardhë / I zi))


Manipulimi i imazhit:


Optimizim imazhi, Ndriçimi (7 nivele, nga -3 në +3), Rregullimi i ngjyrave (7 nivele (C-R) x 7 nivele (Y - B)), Lëmim lëkure, Ngjyrat e mia (Të ndezura / Neutrale / Film pozitiv / Sepia / Bardhezi / Joaktive), Korrigjim i syve të kuq, Data (E dukshme / E zbehtë / Joaktive), Formati i datës, Numri i skedarit (I dukshëm / I zbehtë / Joaktiv), Prerja

METODA E PRINTIMIT

Printim direkt nga një kamera

I pajtueshëm me PictBridge (USB dhe LAN me valë)

Direkt nga një kartë kujtese

Llojet e suportuara të kartave: SD, SDHC, SDXC


Kujtesa USB¹


Suportuar me anë të Adaptorit²: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC

Printim direkt nga një telefon me kamerë

Pajtohet me smartfonë, tableta dhe pajisje portative me Wi-Fi (Lidhje direkte ose infrastrukture)¹²:


Pajisje me iOS - që përdorin aplikacionin Canon PRINT Inkjet/SELPHY dhe Apple AirPrint


Pajisje me Android - që përdorin aplikacionin Canon PRINT Inkjet/SELPHY dhe printimin e drejtpërdrejtë përmes modulit Canon PRINT Service


Pajisje me Windows RT - që përdorin aplikacionin Canon Easy PhotoPrint


Pajisje me Kindle Fire OS - printim i drejtpërdrejtë përmes Canon Print Plugin

Printim nga një kompjuter

Po, kërkon kabllon standart USB ose lidhjen e pajtueshme Wi-Fi.

NDËRFAQJA

Kamera

Priza USB e lloijt A port në printer, Wi-Fi (E pajtueshme me PictBridge nëpërmjet WLAN - DPS mbi IP)

Kompjuter

Priza USB mini-B në printer, Wi-Fi (IEEE802.11 b/g)

Monitori LCD

Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë


(Gjuhët: anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, rusisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, tajlandisht, indisht, vietnamisht, malajzisht, japonisht, portugalisht, turqisht, arabisht)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

PC

Lidhje USB: Windows 8,1 / 8 / 7 SP1


Lidhje Wi-Fi: Windows 8.1 / 8 / 7 SP1

Macintosh

Pajtohet me Apple OS përmes AirPrint¹

SOFTUER

Drajverë

Windows

BURIMI I ENERGJISË

Furnizimi me energji AC

Po, e dhënë

Paketa e baterisë

Yes, optional NB-CP2LI (afro 72 printime madhësie kartoline për karikim të plotë)

Konsumi i energjisë

Afro 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

PAJISJET SHTESË

Kasë

Çantë printimi në lëvizje DCC-CP3


CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

Kaseta e letrës

Kasetë letrash me madhësi kartash PCC-CP400

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Adaptori AC CA-CP200B

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi i përdorimit

5 - 40 °C, 20 - 80% lagështirë

Përmasat

180,6 x 135,9 x 63,3 mm (vetëm printeri pa pjesët e dala)

Pesha

860 g (duke përjashtuar kutinë e bojës dhe kasetën e letrës)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

¹ Pajtueshmëria e aplikacioneve të Canon ndryshon në varësi të modelit të pajisjes inteligjente dhe të sistemit operativ. Për pajtueshmëritë më të fundit, ju lutem referojuni dyqanit të aplikacioneve në pajisjen tuaj inteligjente.


² Për më shumë informacion pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuter/pajisje inteligjente të Apple, shihni https://support.apple.com/en-gb/HT201311

¹ Për më shumë informacion pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuter/pajisje inteligjente të Apple, shihni https://support.apple.com/en-gb/HT201311