Canon SELPHY CP1000 Specifikimet

SISTEMI I PRINTIMIT

Metoda

Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

Rezolucioni maksimal

300 x 300 dpi

Ngjyrat

3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,


256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA DHE KUTIA E BOJËS

Madhësi kartoline

148 x 100 mm - KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V

Madhësi karte kredie

86 x 54 mm - KC-36IP¹

Ngjitësa me madhësi karte kredie

86 x 54 mm - KC-18IF¹

Ngjitëse Katrore

52 x 52 mm - KC-18IS¹

Mini ngjitës

22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - KC-18IL¹

Kutia e bojës

I përfshirë me mediat

Jetëgjatësia e imazhit

Printime 100 Vjeçare¹

HYRJA E MEDIAVE

Ushqyes i Fletëve

Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTESITE E PRINTIMIT

Madhësi kartoline

afro 47 sek¹

Madhësi karte kredie

afro 27 sek¹

Ngjitësa me madhësi karte kredie

afro 27 sek¹

Mini ngjitës

afro 27 sek¹

PRINTIMI

Modalitetet e printimit

Zgjidh dhe printo (zgjedhja e imazheve individuale dhe i numrit të kopjeve për printimin në grupe),


Printimi i të gjithë imazhit (Përzgjedhja e të gjitha imazheve dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),


Printimi i mazhit DPOF,


ID Photo Print (standard, madhësia e pështatur, në dy anë),


Prerje

Cilësimet e printimit

Rezultati i printimit (me shkëlqim, me gjysmë shkëlqim (motivi 1/ motivi 2/ motivi 3)),


Bordurat (me bordura, pa bordura),


Struktura (1-lart, 2-lart, 4-lart, 8-lart, indeksi, përzierja (8-lart, 20-lart)),


Optimizimi i imazhit (njohja e skenës (qielli blu/ perëndimi), njohja e fytyrës, korrigjimi i hedhjes së ngjyrave te fytyrat, iContrast, korrigjimi i kontrastit, zvogëlimi i zhurmës),


Ndriçimi (7 nivele, nga -3 deri në +3),


Lëkura e butë,


Ngjyrat e mia (të gjalla, neutrale, filmi pozitiv, sepia, bardhë e zi, joaktiv),


Korrigjimi i syrit të kuq,


Data,


Prioriteti i fotografisë identifikuese, ruaj parametrat e printimit, kursimi i energjisë, printimi i Exif

METODA E PRINTIMIT

Printim direkt nga një kamera

I pajtueshëm me PictBridge

Direkt nga një kartë kujtese

Tipat e mbështetur të kartave: CF, Microdrive, SD, SDHC, SDXC


Kujtesa USB¹


Mbështetet me një përshtatës²: karta miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC, xD-Picture

Printim nga një kompjuter

Po, kërkon kabllo standarde USB

NDËRFAQJA

Kamera

Portë e llojit A USB në printer

Kompjuter

Portë e llojit mini-B USB në printer

Monitori LCD

Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë


(Gjuhët: anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, rusisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, tailandisht, hinduisht, vietnamisht, malajzisht, japonisht, portugalisht, turqisht)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

PC

Lidhje USB: Windows 8,1 / 8 / 7 SP1

Macintosh

Lidhja USB: Mac OS X v10.8 / 10.9 / 10.10

SOFTUER

Shfletim dhe Printim

Printimi Fotografik SELPHY

Drajverë

Windows / Mac

BURIMI I ENERGJISË

Furnizimi me energji AC

Po, e dhënë

Paketa e baterisë

Yes, optional NB-CP2LI (afro 72 printime madhësie kartoline për karikim të plotë)

Konsumi i energjisë

Rreth 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

PAJISJET SHTESË

Kasë

Çanta e printimit në lëvizje DCC-CP3


CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

Kaseta e letrës

Kaseta e letrës me madhësi kartoline PCC-CP400

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Adaptori AC CA-CP200B

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi i përdorimit

5-40 °C, lagështia 20-80%

Përmasat

178,0 x 135,0 x 60,5 mm (vetëm printeri pa pjesët e dala)

Pesha

840g (duke përjashtuar kutinë e bojës dhe kasetën e letrës)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)