Canon XEED WX520 Specifikimet

PANEL

Lloji

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,70" diagonal, 3 panelë

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1440 x 900 (WXGA+), 1296000 pikselë

OPTIKA

Lloji i Llampës

250W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.8; f=21.7 - 39.0mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,8x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: 0% to +62%, Manual
Horizontal: +/-10%, Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5200 lumenë (4000 lumenë në Metodën Eco)

Uniformiteti i Shkëlqimit

90%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1.2m - 16.6m (3.1m - 5.5m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

40" - 300" (86 x 54 cm - 646 x 404 cm)

Raport i Hedhjes

1.43 - 2.57 : 1

Zmadhimi Digital

1x - 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°
Horizontal: +/-20°

Pajtueshmëria Digitale RGB

UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitalë të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Llojet e Suportuara të Dosjeve

JPEG (me anë të shikuesit USB të imazhit)

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Dixhitale RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

USB Port

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERESIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

337mm x 134mm x 370mm

Pesha

5,9kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda Normale: 355W / Metoda Eco: 285W / Në Pritje: 0.6W / Në Pritje (LAN fikur): 0.2W

Niveli i zhurmës

Metoda Normale: 38dBA / Metoda Eco: 32dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standart të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.