Canon XEED WX520

XEED WX520

Projektori WXGA+ i Canon më kompakt me instalim. 5200 lumenët e ndriçuar qëndrojnë konstantë* në të gjithë gamën e zmadhimit.

Përfitimet

  • Rezolucioni bazë WXGA+
  • 5200 lumenë
  • Kontrast 2000:1
  • Lentë zmadhimi 1.8x me shkëmbim horizontal dhe vertikal
  • Figurë pas figure dhe përzierje e buzëve
  • Hyrje HDMI™ dhe DVI
  • Prezantim pa Kompjuter
  • Arritje e lehtë e llambës dhe filtrit
  • Efikasitet energjie lider**

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon XEED WX520

Projektor instalimi kompakt, me ndriçim të lartë


XEED WX520 është projektori Canon me instalim WXGA+ më i ndriçuar, më kompakt. Përdoreni për të projektuar imazhe të ndriçuara, të qarta, të gjalla, në çfarëdo distancë hedhjeje.

I ndriçuar në mënyrë qëndrueshme*


Kënaquni me 5200 lumenë dhe një raport kontrasti 2000:1 me gjeneratën më të fundit të sistemit optik AISYS të Canon. Ndriçimi mbetet virtualisht i pandryshuar në të gjithë gamën e zmadhimit të lenteve të projektimit të zmadhimit 1.8x, falë aperturës të qëndrueshme F2.8. Ndryshe nga shumë modele konkurruese, virtualisht nuk ka asnjë ndalesë drejt fundit telefoto të gamës.

Duke mundësuar aftësi imazhi


Një procesor krejt i ri i imazheve shton cilësinë e imazhit dhe ofron turbullim të integruar buzësh me rregullim të regjistrimit: perfekt për ambiente me disa shfaqje. Figura pas figure mbështetet nga dy burimet digitale, duke e bërë këtë model ideal për konferencat video. Ulja e turbullirës të lëvizjeve i mban imazhet të mprehta edhe gjatë videove me lëvizje të shpejta, ndërsa korrigjimi i bazës me 4-pika bën të mundur projektimin nga thuajse çdo kënd. Rezolucioni WXGA+ (1440 x 900 piksela) është i suportuar nga teknologjia e shfaqjes LCOS e cila projekton imazhe jashtëzakonisht të qeta, të detajuara.

Përdorim fleksibël, i thjeshtë


Me lentën e tij të integruar vertikale dhe horizontale, XEED WX520 është i lehtë për t'u instaluar. Projektori mund të grupohet ose të konfigurohet në një sërë mënyrash, i ndihmuar nga shtrati i tij i sheshtë dhe opsionet e montimit të këmbëzave.

Një zgjedhje lidhshmërie


Terminalet HDMI dhe DVI ju lejojnë të lidheni në mënyrë digitale për cilësi të jashtëzakonshme imazhi. Firmueri mund të përditësohet shpejt dhe lehtë me anë të portës USB të projektorit, e cila lejon projektim direkt nga pajisjet flesh USB. Funksioni Network Multi-Projection (NMPJ) ofron projektim të lehtë me anë të LAN ndërsa Crestron RoomView® siguron kontroll dhe monitorim nga larg të menjëhershëm e të unifikuar.

I lehtë për t'u mirëmbajtur


XEED WX520 do të gëzojë jatëgjatësi më të gjatë shërbimi si rezultat i komponentëve të tij të rinj, më të fortë optikë. Kur përdoret në metodën ECO, llamba zgjat deri në 5000 orë; ndërsa llamba që arrihet lehtësisht dhe filtri i ajrit mund të ndërrohen pa ç'instaluar projektorin.

Efektshmëri e jashtëzakonshme e energjisë


XEED WX520 ofron konsumin më të ulët të energjisë në klasin e tij**, i plotësuar nga butoni ECO i dedikuar që aktivizon metodën e llambës me energji të ulët dhe veçori të tjera të kursimit të energjisë.

*Ndriçimi mund të ulet deri në 5%. Bazuar në një përmasë të vetme imazhi.
**Projektorë 3000 - 6000 lumenë, përmasë paneli 0,8” ose më pak, modele me llambë të vetme. Bazuar në studimin e Canon Inc në Maj 2013.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon XEED WX520, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Për shkëlqim të fuqishëm dhe një raport të kontrastit të lartë

HDMI Port

Porta HDMI

HD Ready

Gati për HD

Crestron

Crestron