Canon XEED WUX6500
Specifikimet

Veçoritë kryesore

icon

Për një ndriçim të fuqishëm dhe një raport të lartë të kontrastit

icon

Video në Full HD e riprodhuar me detaje të përsosura

icon

Porta HDMI

icon

Mbështetet video në HD, audioja dhe kontrolli

icon

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

icon

Crestron

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi i panelit

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,71” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

370W / 300W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F1.89 – F2.65; f=23,0 – 34,5mm (Lente RS-IL01ST)

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,5x i motorrizuar

Kontrolli i fokusit

I Motorrizuar

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: -15% to +55%, Me motor
Horizontal: +/-10%, Me motor

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

6500 lumenë (5270 lumenë në modalitetin Eco)

Ndriçimi i ngjyrave

6500 lumenë (5270 lumenë në modalitetin Eco)

Uniformiteti i Shkëlqimit

88%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,3m – 29,0m (3,2m - 4,8m për një imazh 100", Lente RS-IL01ST)

Madhësia e ekranit

40” - 600” (86 x 54cm - 1292 x 808cm)

Raport Projeksioni

1,49:1 - 2,24:1

Zmadhimi Dixhital

1x – 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20° Horizontal: +/-20°

Hyrja Digitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Hyrja HDBBaseT

Ekuivalente me hyrjen e RGB dixhitale dhe videos dixhitale

Transferimi i të dhënave me USB

Imazhi fotografik JPEG

Altoparlant i Integruar

5W RMS, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

RGB Digitale / Hyrje 1 RGB Analoge

DVI-I 29-kunja

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI (përfshirë Deep Colour)

Hyrja HDBaseT

RJ-45 (HDBaseT), sinjali i imazhit, audios dhe kontrollit dhe rrjeti

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomanda në largësi

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

380mm x 170mm x 430mm (përfshirë pjesët e dala)

Pesha

8,5kg (pa lente)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 500W / Modaliteti ekonomik: 410W / Në gatishmëri: 0,3-2,0W (në varësi të parametrave të HDBaseT dhe të rrjetit)

Niveli i zhurmës

Modaliteti normal: 43dBA / Modaliteti ekonomik: 39dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +40°C (20%RH (lagështia relative) - 85%RH)

Mjedisi i Ruajtjes

'-30°C deri në +60°C

Garancia

3 vjet

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Lista e transmetuesve HDBaseT të konfirmuar për funksionimin me WUX6500

Kërkohet një transmetues si dhe një marrës për të krijuar një sistem HDBaseT. Zakonisht, HD-BaseT përfshin një marrës dhe një transmetues të jashtëm, dhe nëse këto pajisje janë prodhuar nga i njëjti prodhues, rendimenti i tyre është zakonisht i garantuar. Sidoqoftë, për shkak se WUX6500 ka një marrës të integruar, marrësi dhe transmetuesi i përdorur do të jenë të prodhuar nga prodhues të ndryshëm. Për këtë arsye, në listën më poshtë, konfirmoni që transmetuesi që po përdorni funksionon me projektorin para përdorimit. (Canon nuk ofron garanci për funksionimet)

ProdhuesiEmri i modelitVideoAudioLANSerial
CrestronDM-TX-201CPoPoPoJo
DM-TX-401CPoPoPoJo
AMXDX-TXPoPoPoPo
KramerTP-581TPo※1PoPoPo
TP-582TPoPoPoPo
Extron※2XTP T USW 103JoJoJoJo
GefenGEF-HDCAT5-ELRPOLPoPoJo※3Jo
AtlonaAT-HDTX-RSNETPo※1PoPoJo
CYPPU-507-KITPo※1PoPoPo
IDKHDC-TH100-CPoPoPoJo※4
IMAGENICSCRO-DE20TXPoPoJoJo※4

※1 Kur lidhet një pajisje e caktuar hyrëse, figura mund të mos shfaqet në rezolucionin që prisni.

※2 Extron XTP nuk mbështetet.

※3 Transmetimi në rrjetin LAN është i çaktivizuar kur projektori është në modalitetin Në gatishmëri (Tx nuk është në përputhje me modalitetin LPPF2)

※4 Transmetimi në seri është i çaktivizuar kur projektori është në modalitetin Në gatishmëri.