i-SENSYS MF231

Canon XEED WUX6500

Një projektor WUXGA me instalim dhe me veçori të ndryshme, me imazhe të pastra si kristali, 6500 lumenë, 5 lente opsionale dhe mundësinë e lidhjes HDBaseT. (Ndërprerë)

Kërkoni informacione

Galeria

Një projektor i ndritshëm me instalim me rezolucionin WUXGA

Një projektor i fuqishëm dhe me aftësi të larta, me imazhe të qarta si kristali dhe me cilësi të shkëlqyer - rezolucioni WUXGA sigurohet nga një ndriçim me 6500 lumenë - si dhe lidhja HDBaseT dhe zgjedhja mes pesë lenteve opsionale.

Shikoni specifikimet e plota

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Broshura e projektorit XEED

Fleta e shitjeve

Komandat e përdoruesit

6500-fsl

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Për një ndriçim të fuqishëm dhe një raport të lartë të kontrastit

icon

Video në Full HD e riprodhuar me detaje të përsosura

icon

Porta HDMI

icon

Mbështetet video në HD, audioja dhe kontrolli

icon

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

icon

Crestron

icon

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare e XEED

icon

Promocioni për llambën me 3 vite

Shikoni specifikimet e plota

6500-fsr

Aksesorët

Produktet përkatëse