Canon XEED WUX6000 Specifikimet

PANEL

Lloji

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,71” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

340W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F1.89 – F2.65; f=23,0 – 34,5mm (Lente RS-IL01ST)

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,5x i motorrizuar

Kontrolli i Fokusit

I Motorrizuar

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: -15% to +55%, Me motor


Horizontal: +/-10%, Me motor

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

6000 lumen (4660 lumen në Eco Mode)

Uniformiteti i Shkëlqimit

88%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,3m – 29,0m (3,2m - 4,8m për një imazh 100", Lente RS-IL01ST)

Madhësia e Ekranit

40” - 600” (86 x 54cm - 1292 x 808cm)

Raport Projeksioni

1.49:1 - 2.24:1

Zmadhimi Dixhital

1x – 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°


Horizontal: +/-20°

Pajtueshmëria Digitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Digitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Përmirësim i Imazhit

Korrigjim Dixhital Gamma 12-bit

Altoparlant i Integruar

5W RMS, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

RGB Digitale / Hyrje 1 RGB Analoge

DVI-I 29-kunja

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI V1.3 (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

380mm x 170mm x 430mm

Pesha

8,5kg (pa lente)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda normale: 455W / Eco Mode: 360W / Gatishmëri: 0.7W / Gatishmëri (LAN fikur): 0.3W

Niveli i zhurmës

Metoda normale: 40dBA / Eco Mode: 36dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.