Canon XEED WUX500 Specifikimet

PANELI

Tipi

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,71” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

250W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.8; f=21.7 – 39.0mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,8x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: 0% to +60%, Manual


Horizontal: +/-10%, Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5000 lumenë (3800 lumenë në modalitetin Eco)

Uniformiteti i Shkëlqimit

90%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1.2m – 16.2m (3.0m - 5.4m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

40” - 300” (86 x 54 cm - 646 x 404 cm)

Raport i Hedhjes

1.39 - 2.51 : 1

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°


Horizontal: +/-20°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Llojet e Suportuara të Dosjeve

Imazhi fotografik JPEG

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Digitale RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (HDBaseT / 1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

337mm x 136mm x 370mm

Pesha

5,9kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 365W / Modaliteti Eco: 295W / Në gatishmëri: 1,3W / Në gatishmëri


(LAN dhe HDBaseT joaktive): 0,2W

Niveli i zhurmës

Modaliteti normal: 37dBA / Modaliteti Eco 30dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C

Garancia

3 vjet

WUX500 SUPPORT STATUS

Video

HDMI1.4(EDID,HDCP)

Audio

Nëpërmjet HDMI


Projektimi me HDBaseT/HDMI PbyP nuk është i mundur.

Ethernet

Funksioni i kthimit për përgjigje nuk mbështetet

Kontroll

RS-232C

Energjia

Nuk mbështetet


Furnizimi me energji për projektorin nuk mbështetet.