Canon XEED WUX450ST Specifikimet

PANEL

Tipi

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,71” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

260W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.7; f=8.8mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

Optik 1,0x (i fiksuar)

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: 0% to +75%, Manual


Horizontal: +/-10%, Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

4500 lumenë (3460 lumenë në Metodën Eco)

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti origjinal i kontrastit

2000:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,35m - 3,64m (1,2m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

30” - 300” (65 x 40 cm - 646 x 404 cm)

Raport i Hedhjes

0.56 : 1

Zmadhimi Dixhital

12x maks.

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-12°


Horizontal: +/-12°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Hyrja HDBaseT

E barasvlershme me hyrjen për terminalin HDMI

Tipat e skedarëve të mbështetur në USB

Imazhi fotografik JPEG

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Digitale RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

USB Tip A

Porta e shërbimit / Kontrolli RS232C

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (HDBaseT)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

Wi-Fi

IEEE 802.11b / g / n. Deri në 25 m. Modaliteti i infrastrukturës dhe modaliteti PjAP

Wi-Fi WPS

Metoda e butonit me shtypje (PBS) dhe metoda e kodit PIN (PIN)

Enkriptimi me Wi-Fi

I hapur / WEP / WPA-PSK TKIP / WPA-PSK AES / WPA2-PSK TKIP / WPA2-PSK AES

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

337mm x 136mm x 415mm

Pesha

6,3 kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 365 W / Modaliteti Eco: 295 W / Në gatishmëri: 1,8 W / Në gatishmëri (LAN dhe HDBaseT joaktive): 0,2 W

Jetëgjatësia e llambës

3000 orë / 5000 orë (modaliteti ekonomik)

Niveli i zhurmës

37 dBA / 30 dBA (modaliteti Eco)

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +40°C, lagështia relative 20%RH - 85%RH

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.