Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Projektori WUXGA i Canon më kompakt me instalim. 4500 lumenët e fuqishëm qëndrojnë konstantë* në të gjithë gamën e zmadhimit. Lentja 1,8x me cilësi të lartë ka shkëmbim vertikal dhe horizontal për instalim të lehtë.

Përfitimet

  • Rezolucion bazë WUXGA
  • 4500 lumenë
  • Kontrast 2000:1
  • Lente zmadhimi 1.8x me shkëmbim horizontal dhe vertikal
  • Figurë pas figure dhe përzierje e buzëve
  • Hyrje HDMI™ dhe DVI
  • Prezantim pa Kompjuter
  • Arritje e lehtë e llambës dhe filtrit
  • Efikasitet energjie lider**

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon XEED WUX450

Projektor instalimi kompakt, me rezolucion të lartë


Projektori Multimedia XEED WUX450 është modeli i instalimit më kompakt të Canon, duke sjellë imazhe të ndriçuara, me rezolucion të lartë pavarësisht distancës të hedhjes.

Ndriçim i qëndrueshëm*


Gjenerata më e fundit e sistemit optik të Canon sjell një ndriçim të fuqishëm me 4500 lumenë dhe një raport kontrasti 2000:1. Lentja e zmadhimit të projektimit 1.8x ka një aperturë të qëndrueshme F2.8. Ndriçimi është virtualisht i pandryshuar pavarësisht cilësimit të zmadhimit, me pothuajse asnjë ndalesë drejt fundit telefoto të gamës.

Veçori të reja të fuqishme të imazhit


Cilësia e imazhit shtohet me anë të një procesi imazhesh krejt të ri. Kjo ofron përzierje të integruar të buzëve dhe rregullim të regjistrimit i cili është perfekt për instalimet me shumë shfaqje. I dobishëm për video-konferencat, figura pas figure mbështetet nga dy burimet digitale. Ulja e turbullirës të lëvizjeve i mban imazhet të mprehta edhe gjatë videove me lëvizje të shpejta, ndërsa korrigjimi i bazës me 4-pika lejon projektimin nga thuajse çdo kënd. Rezolucioni WUXGA (1920 x 1200 piksela) dhe aftësitë Full HD janë të suportuara nga teknologjia e shfaqjes LCOS e cila sjell imazhe mahnitëse, të qeta në mënyrë perfekte.

Brilancë e thjeshtë


Lentja e projektorit është e pajisur me shkëmbim lenteje vertikale dhe horizontale për instalim më të lehtë ndërsa shtrati i sheshtë dhe këmbëzat opsionale mundësojnë një sërë konfigurimesh përfshirë grupimin.

Lidhshmëri fleksible


Ka terminale HDMI dhe DVI-I për hyrjet dixhitale, ndërsa firmueri është i lehtë të përditësohet me anë të portës USB, e cila lejon projektimin direkt nga pajisjet flesh USB. Crestron RoomView® mundëson kontroll dhe monitorim të menjëhershëm nga larg, ndërsa funksioni Network Multi-Projection (NMPJ) lejon projektim të lehtë me anë të LAN.

Mirëmbajtje e thjeshtë


XEED WUX450 është i pajisur me komponentë të rinj, më të fortë me një jetëgjatësi më të gjatë shërbimi. Llamba e tij zgjat 5000 orë kur përdoret në metodën ECO, ndërsa llamba dhe filtri i ajrit që arrihen me lehtësi mundësojnë mirëmbajtjen në ambientin ku është instaluar. Ndërtimi modular e bën njësinë të thjeshtë për tu instaluar dhe riparuar.

Efikasitet energjie lider**


XEED WUX450 ofron konsumin më të ulët të energjisë në klasin e tij ndërsa një buton i dedikuar ECO aktivizon metodën e llambës me energji të ulët dhe ofron akses direkt në veçori të tjera të kursimit të energjisë.

*Ndriçimi mund të ulet deri në 5%. Bazuar në një përmasë të vetme imazhi.
**Projektorë 3000 - 6000 lumenë, përmasë paneli 0,8” ose më pak, modele me llambë të vetme. Bazuar në studimin e Canon Inc në Maj 2013.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon XEED WUX450, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Për shkëlqim të fuqishëm dhe një raport të kontrastit të lartë

HDMI Port

Porta HDMI

Full HD video reproduced in perfect detail

Video me HD të Plotë e riprodhuar me hollësi të përsosura

Crestron

Crestron