Canon XEED WUX400ST Specifikimet

PANEL

Lloji

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,71” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llampës

250W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.7; f=8.8mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,0x Optik (i fiksuar) / 1,35x Dixhital

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: 0% to +75%, Manual


Horizontal: +/-10%, Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

4000 lumenë (3080 lumenë në Metodën Eco)

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,35 m - 3,64 m (1,2 m për imazh 100")

Madhësia e Ekranit

30” - 300” (65 x 40 cm - 646 x 404 cm)

Raport i Hedhjes

0.56:1

Zmadhimi Digital

1x - 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-12°


Horizontal: +/-12°

Pajtueshmëria Digitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitalë të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Llojet e Suportuara të Dosjeve

JPEG (me anë të shikuesit USB të imazhit)

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Dixhitale RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

USB PORT

Transferim të Dhënash USB

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERESIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

337mm x 134mm x 415mm (përfshirë zgjatimet)

Pesha

6,3 kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda Normale: 365W / Metoda Eco: 295W / Në Pritje: Afër. 0,6W / Në Pritje (LAN fikur): Afër. 0,2W

Niveli i zhurmës

Metoda Normale: Afër. 38dBA / Metoda Normale Afër. 32dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.