Canon XEED WUX4000 Specifikimet

PANEL LCD

Lloji

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktiv Matrix

Madhësia dhe numri

Diagonale 0,71"(15,4mm x 9,6mm), 3 panele

Raporti i pamjes

16:10

Rezolucioni bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i llampës

310W NSHA

Numri i lentes F dhe gjatësia vatrore

F1.89 - F2.65; f=23,0 - 34,5mm (Lente RS-IL01ST)

Rritja e zmadhimit dhe kontrolli

1,5x i motorrizuar

Kontrolli i fokusimit

I Motorrizuar

Zhvendosje lenteje

Vertikal: 3,5:6,5 në 10,5:-0,5 (-15% në +55%) i motorizuar
Horizontal: 4:6 në 6:4 (+/-10%) i motorizuar

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

4000 lumen (3500 lumen në Modalitetin e Qetë)

Uniformiteti i shkëlqimit

88%

Norma e kontrastit

1000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e distancës së projektimit

1,3m - 9,6m (3,2m - 4,8m për një imazh 100", Lentë RS-IL01ST)

Madhësia e ekranit

40" - 300" (86 x 54 cm - 646 x 404 cm)

Zmadhimi Digital

1x - 12x

Distanca e korrigjimit të perspektivës

Vertikal: +20° në -11°
Horizontal: +/- 20°

Pajtueshmëria dixhitale RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria analoge RGB

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet digitale të skanimit të videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e komponentit të skanimit të videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Video / Sistemet me ngjyra S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Frekuenca e skanimit

Horizontal: 15-75kHz, Vertikal: 50-85Hz, Frekuenca: 162MHz

Regjimet e shfaqjes

Standard, Prezantim, Dinamik, Fotografi të gjalla, Fotografi/sRGB, Video, Kinema, Të personalizuar (me 5 paravendosje)

Zmadhimi i imazhit

Korrigjim Digital Gamma 12-bit

Altoparlant i integruar

5.0W RMS, Monofon

LIDHËSIT

Digital RGB Input

DVI-D 24-kunja

Hyrja e Videos dhe Audios Digitale

HDMI V1.3 (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponente nëpërmjet kabllit përshtatës opsional)

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e shërbimit / Kontrolli i projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

KLASIFIKIMET

Dimensionet (Gj x L x Th)

380mm x 170mm x 430mm

Pesha

8,5kg (pa lente)

Burimi i ushqimit

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti Normal: 410W / Modaliteti i Qetë: 365W / Në pritje: 1,7W / Në pritje (LAN fikur): 0,35W

Niveli i zhurmës

Modaliteti normal: 39dBA / Modaliteti i Qetë: 36dBA /

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri +35°C

Mjedisi i ruajtjes

-30°C deri +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon-it me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.