Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Me rezolucionin, WUXGA, përdorimin HD të Plotë dhe një sferë të lentave të shkëmbyeshme, WUX4000 përfiton nga teknologjia LCOS - duke ripërcaktuar standardin për projektorët e instaluar.

Përfitimet

  • Rezolucion bazë WUXGA dhe mundësi HD e plotë
  • Teknologjia LCOS
  • 4000 lumen
  • Raporti i kontrastit 1000:1
  • Ndryshim i motorrzuar i lentës, zmadhimit dhe fokusi
  • 3 mundësi të shkëmbyeshme të lentave
  • Rregullimi i përparuar RGB dhe gama
  • Hyrje DVI dhe HDMI
  • Porta rrjeti e përdorshme e PJLink

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon XEED WUX4000

Rezolucioni WUXGA dhe teknologjia LCOS – Një kombinim unik


Duke projektuar me rezolucionin WUXGA (1920 x 1200 piksela), XEED WUX4000 ngre standardin e cilësisë për projektorët e instaluar. Imazhet nga një PC ose Macintosh jepen me qartësi të jashtëzakonshme, ndërsa HD e Plotë riprodhohet me hollësi të përsosura. Teknologjia LCOS e Canon-it kapërcen efektet anësore tipike të projektimit konvencional të imazhit, duke prodhuar imazhe mahnitëse pa efektet e padëshiruar ‘rrjetë’ ose ‘ylber’.

Rendiment i jashtëzakonshëm


XEED WUX4000 përdor brezin më të ri të sistemit optik të AISYS të Canon-it, duke dhënë 4000 lumen të fuqishëm. AISYS optimizon rendimentin e panelëve LCOS, për rezultate që presin përmes niveleve të lartë të dritës së mjedisit. Një raport i lartë i kontrastit 1000:1 siguron ngjyra të gjalla dhe nivele shkëlqyese të zeza.

Sfera e lentave të shkëmbyeshme të Canon-it


WUX4000 është modeli i parë në sferën XEED që ofron një zgjedhje të lentave të shkëmbyeshme me cilësi të lartë. Për shumicën e instalimeve, lenta standarde me zmadhim 1,5x do të jetë e mjaftueshme. Megjithatë, një lentë me zmadhim me fokus të gjatë është gjithashtu në dispozicion për mjediset më të mëdhenj, ndërsa lenta e fiksuar ultra e gjërë është e përsosur për projektimin më vonë. Cilado lentë që të zgjidhet, cilësia e Canon-it është e garantuar - duke siguruar se ruhen hollësitë e imazhit pa sakrifikuar shkëlqimin ose gjeometrinë e imazhit.

Zhvendosja e motorizuar e lentës


WUX4000 paraqet zhvendosje të fuqishme vertikale dhe horizontale, duke siguruar instalimin e thjeshtë. Zhvendosja vertikale mund të ndryshojë ndërmjet +55% dhe -15% e gjatësisë së imazhit, ndërsa zhvendosja horizontale mund të rregullohet ndërmjet +/-10% të gjërësisë së imazhit.

Integrimi fleksibël dhe lidhja e gjithanshme


E krijuar për përdorim me burime digitale me definicion të lartë, XEED WUX4000 përfshin porta DVI-D dhe HDMI. Sigurohet një lidhje VGA me 15 kunja dhe tre mini-priza që sigurojnë lidhjen e audios. Portat seriale dhe të rrjetit sigurojnë kontrollin dhe mbikqyrjen, ndërsa përdorueshmëria e PJLink e bën WUX4000 ideal për integrimin e sistemit AV.

Mirëmbajtje e thjeshtë


I ndërtuar për të qënduar gjatë, WUX4000 ka një ndërtim modular që lehtëson kryerjen e thjeshtë të shërbimit. Llampa me efektshmëri të gjatë ka një jetëgjatësi prej deri në 3000 orë (në Modalitetin e Qetë) dhe në të hyhet nga pjesa e pasme e projektorit. Filtri i ajrit thjesht rrëshqet nga ana, ndërsa projektor qëndron në vendin e tij. Hyrja e thjeshtë sigurohet madje edhe për elementet kryesore optike që kanë një jetëgjatësi të fundme, duke larguar nevojën për çmontimin e ndërlikuar. Mirëmbajtja nuk ka qënë kurrë më e shpejtë ose më e thjeshtë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon XEED WUX4000, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Për shkëlqim të fuqishëm dhe një raport të kontrastit të lartë

Full HD video reproduced in perfect detail

Video me HD të Plotë e riprodhuar me hollësi të përsosura

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë