Canon XEED SX6000 Specifikimet

PANEL

Lloji

Ekran reflektiv LCOS, TFT Aktive Matrix

Madhësia dhe Numri

0,72” diagonal, 3 panelë

Raporti i Pamjes

4:3

Rezolucioni Bazë

1400 x 1050 (SXGA+), 1470000 pikselë

OPTIKA

Lloji i Llampës

330W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F1.89 – F2.65; f=23,0 – 34,5mm (Lente RS-IL01ST)

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,5x i motorrizuar

Kontrolli i Fokusit

I Motorrizuar

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: 3,2:6,8 në 10:0 (-12% në +50%) i motorrizuar


Horizontal: 4:6 në 6:4 (+/-10%) i motorrizuar

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

6000 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

88%

Raporti i Kontrastit

1000:1 (e plotë aktive / e plotë joaktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,3m – 28,8m (3,2m - 4,8m për një imazh 100", Lente RS-IL01ST)

Madhësia e Ekranit

40” - 600” (81 x 61cm - 1219 x 914cm)

Zmadhimi Digital

1x – 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°


Horizontal: +/-20°

Pajtueshmëria Digitale RGB

UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitalë të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Frekuenca e Skanimit

Horizontal: 15-75kHz, Vertikal: 50-85Hz, Frekuenca: 162MHz

Modalitetet e Shfaqjes

Standart, Prezantim, Dinamik, Fotografi të gjalla, Fotografi/sRGB, Video, Kinema, Të personalizuar (me 5 paravendosje)

Përmirësim i Imazhit

Korrigjim Dixhital Gamma 12-bit

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Dixhitale RGB

DVI-I 29-kunja (e ndarë)

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI V1.3 (me Ngjyra të Thella)

Hyrja analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Element përmes kabllit opsional të përshtatjes) / DVI-I 29-kunja (e ndarë)

COMPOSITE VIDEO INPUT

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

AUDIO INPUT 3

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja

Porta e Rrjetit

RJ-45

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Dy këmbë të rrotullueshme, ngrija maksimale e imazhit 6°

VLERESIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

380mm x 170mm x 430mm

Pesha

8,5kg (pa lente)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti Normal: 435W / Në pritje: 1,7W / Në pritje (LAN i fikur): 0,35W

Niveli i zhurmës

Modaliteti Normal: 40dBA

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri +35°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standart të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.