Canon XEED 4K501ST Specifikimet

PANEL

Tipi

Ekran LCD reflektiv 4K-LCOS

Madhësia dhe Numri

0,76” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

afro 17:10 (128:75)

Rezolucioni Bazë

4096 x 2400 (4K), 9830400 pikselë

OPTIKA

Sistemi optik

Pasqyrë dikroike & sistem veçim-kombinim ngjyrash PSB

Lloji i Llambës

250-NSHA. 400W / 300W (modaliteti i kursimit të energjisë)

Jetëgjatësia e llambës

3000 orë / 4000 orë (modaliteti i kursimit të energjisë)

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.6; f=17.2 – 22.3mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1.3x me motor

Kontrolli i Fokusit

I Motorrizuar

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: +/-60%, me motor (raporti -1:11 ~ 11:-1)


Horizontal: +/-10%, me motor (raporti 4:6 ~ 6:4)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5000 lumen (3750 në metodën e kursimit të energjisë)

Uniformiteti i Shkëlqimit

88%

Raporti origjinal i kontrastit

3000:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,9 m - 17,7 m (2,2 m - 2,9 m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

40” - 600”

Raporti i hedhjes (imazh 70")

1.0:1 - 1.3:1

Zmadhimi Dixhital

N/A

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°


Horizontal: +/-20°

Përputhshmëria e DVI-së (njëshe)

640x480, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 3840x2160 (24-30Hz), 4096x2160 (24-30Hz; EDID nuk mbështetet)

DVI 1x2

2560x1080, 2560x1440,2560x1600, 3840x2160 (24-30Hz), 4096x2160 (24-30Hz)

DVI 2x2

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304*, 3200x2400*, 3840x2400*, 4096x2400*

DVI 1x4

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304*, 3840x2400*, 4096x2400*

HDMI (njëshe)

640x480, 720x480, 720x576, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160

HDMI 1x2

1280x480, 1440x480, 1440x576, 2560x720, 3840x1080, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160, 3200x2400*, 3840x2400*(EDID nuk mbështetet)

Altoparlant i Integruar

5.0W, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Digitale RGB

DVI-D x 4

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI 2.0 x 2

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB (vetëm firmueri)

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja, RS232C

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Katër këmbë rrotulluese, gjatësia e zgjatimit 12 mm

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

470 mm x 175 mm x 533,5 mm

Pesha

18kg (39.6 Ibs)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë (normal)

Energji e plotë: 600W / Modaliteti i kursimit të energjisë: 475W

Konsumi i energjisë (në pritje)

Rrjeti në energji të ulët: 0.8W / Rrjeti i fikur: 0.4W

Niveli i zhurmës

Modaliteti normal: 39dBA / Modaliteti i kursimit të energjisë: 34dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +40°C (20% RH - 85% RH)

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C

Garancia

3 vjet


*Modaliteti mekanizmit të panelit e vendosur në 4096x2400

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.