Canon XEED 4K500ST Specifikimet

PANEL

Lloji

Ekrani pasqyrues 4K-LCOS, TFT Active Matrix

Madhësia dhe Numri

0,76" diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

afro 17:10 (128:75)

Rezolucioni Bazë

4096 x 2400 (4K), 9830400 pikselë

OPTIKA

Lloji i Llambës

Llambë me trysni super të lartë 400W / 300W (modaliteti ekonomik)

Jetëgjatësia e llambës

3000 orë / 4000 orë (modaliteti ekonomik)

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.6; f=17.2 - 22.3mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,3x, elektrik

Kontrolli i Fokusit

Elektrik

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: +/-60%, elektrike (raporti -1:11 ~ 11:-1)
Horizontale: +/-10%, elektrike (raporti 4:6 ~ 6:4)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5000 lumenë (3750 lumenë në modalitetin ekonomik)

Uniformiteti i Shkëlqimit

88%

Raporti i Kontrastit

3000:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,9 m - 17,7 m (2,2 m - 2,9 m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

40" - 600" (88 x 51 cm - 1315 x 770 cm)

Raport i Hedhjes

1.02 - 1.32:1

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°
Horizontal: +/-20°

Përputhshmëria e DVI-së (njëshe)

640x480, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 3840x2160, 4096x2160

DVI 1x2

2560x1080, 2560x1440,2560x1600, 3840x2160, 4096x2160

DVI 2x2

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304, 3200x2400, 3840x2400, 4096x2400

DVI 1x4

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304, 3840x2400, 4096x2400

HDMI (njëshe)

640x480, 720x480, 720x576, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 3840x2160, 4096x2160

HDMI 1x2

1280x480, 1440x480, 1440x576, 2560x720, 3840x1080, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160, 3200x2400, 3840x2400

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Digitale RGB

DVI-D 29-kunja x 4

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI 1,4 x 2

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB (vetëm firmueri)

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja, RS232C

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Katër këmbë rrotulluese, gjatësia e zgjatimit 12 mm

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

470 mm x 175 mm x 533,5 mm

Pesha

17,6 kg (38,8 Ibs)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 600W / Modaliteti ekonomik: 470W / Në gatishmëri: 0,8W / 0,4W

Niveli i zhurmës

Modaliteti normal: 39dBA / Modaliteti ekonomik 34dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.