Canon XEED 4K500ST

Shijoni fuqinë e projektimit në 4K

Shijoni sot cilësinë e imazheve dhe elasticitetin e gjeneratës së nesërme me projektorin me montim më të vogël, më të lehtë dhe me 4K si bazë (4096 x 2400). Panelet e tij LCOS 4K me 5000 lumenë dhe lentja 4K e Canon sigurojnë rezultate mbresëlënëse.

0%
  Çfarë ka në kuti

  Qartësi maksimale me rezolucionin origjinal në 4K

  I fuqishëm, i lehtë dhe i saktë

  Rezolucioni origjinal 4K (4096 x 2400) siguron tekste jashtëzakonisht të qarta dhe të detajuara, grafika më të buta dhe imazhe mahnitëse nga burimet kompjuterike dhe të videove. I vendosur në një kasë kompakte, XEED 4K500ST është projektori më i vogël dhe më i lehtë në treg.

   4K500ST
  Projector

  Veçori të zgjeruara për projektime krijuese

  Krijoni prezantime mahnitëse dhe tërheqëse me shumë projektorë duke përdorur teknologjinë e integruar të shkrirjes të një niveli të lartë, edhe në sipërfaqe të harkuara dhe në formë kupe. Një lehtësi më e madhe në konfigurim mund të arrihet me funksionin e fokusit anësor, (duke ndryshuar vetëm fokusin në skaje), regjistrimi i nënpikselëve dhe 28 modele testimi, të gjitha veçoritë e një motori unik me imazhe të dyfishta 4K. Riprodhimi besnik i imazheve me funksionin dinamik gama që parandalon nënekspozimin e zonave të errëta dhe mbiekspozimin e zonave të ndriçuara; imazhet projektohen me saktësi me ngjyrat e tyre të vërteta.

  Cilësia 4K për mjediset mjekësore

  Imazhet mjekësore kërkojnë një standard ndërkombëtar (DICOM Part 14) për të siguruar shfaqjen e saktë të imazheve të shkallës gri, si p.sh. radiografitë me rreze X. Modaliteti i simulimit i integruar DICOM e riprodhon këtë standard në temperaturat e ngjyrave me bazë blu ose të pastër. Për të siguruar riprodhimin e saktë të imazheve me diferenca të detajuara të toneve të ngjyrave, 21 opsione të ndryshme gama janë të disponueshme për të ndihmuar me rregullimin e imët.

  4K

  Sistemi optik AISYS dhe tre panelet LCOS 4K

  Rendimenti i nivelit më të lartë në këtë industri

  Sistemi optik AISYS dhe tre panelet pasqyruese LCOS me rezolucionin 4K në projektorin XEED 4K500ST janë jashtëzakonisht kompakte, ndërkohë që sigurojnë një rendiment maksimal në këtë industri. Teknologjia AISYS përmirëson riprodhimin e ngjyrave, maksimalizo0n ndriçimin dhe përmirëson kontrastin. Motorët e imazheve të dyfishta sigurojnë imazhe të zbutura me cilësi të lartë, pikërisht siç pritet. Madhësia kompakte e projektorit bën të mundur një montim shumë më të lehtë kur hapësira dhe pesha janë një problem.

  Industry leading performance

  Përtej 4K

  Duke siguruar një rezolucion mahnitës 4096 x 2400 (9 830 400 pikselë), më të lartë se DCI, paneli LCOS 0,76” më i vogël në botë që siguron rezolucionin 4K. Rezolucioni i lartë dhe cilësia e ngjyrave nëpërmjet 3 paneleve LCOS lejojnë që imazhet të shfaqen ashtu siç pritet.

  Beyond-4k

  Imazhe të qarta dhe të ndritshme nga një kasë e vogël

  Për të siguruar ndriçim të lartë në një kasë të vogël, sistemi i përshtatur AISYS (Sistemi i ndriçimit sipas aspektit) nga Canon kontrollon në mënyrë të pavarur dritën nga llamba në drejtimet vertikale dhe horizontale. Një ndriçim i lartë me 5000 lumenë që realizohet dhe ruhet në të gjithë gamën e zmadhimit, pa rrezikuar nivelin e kontrastit.

  Bright, clear images

  Një lente xhami me zmadhim të lartë 4K dhe 5000 lumenë

  4K500ST

  Teknologjia optike e Canon

  Projektori XEED 4K500ST ofron lente të reja xhami 4K me zmadhim 1,3x, të cilat shfrytëzojnë historinë e gjatë të Canon në modelet e lenteve me cilësi të lartë. Bashkë me ndriçimin me 5000 lumenë dhe hapjen e vazhdueshme të diafragmës në F2.6, projektori XEED 4K500ST siguron një ndriçim uniform mbresëlënës në të gjithë diapazonin e zmadhimit. Një raport origjinal kontrasti 3000:1 siguron një rendiment superior si në botën reale, me ngjyra më të vërteta dhe ngjyra të zeza më të thella - duke krijuar një eksperiencë më të mirë shikimi.

  Veçoritë e projektimit të harkuar/në formë kupe

  Ruajtja e fokusimit të përsosur të imazhit edhe në skajet e një ekrani të harkuar ose në formë kupe realizohet nëpërmjet rregullimit anësor të fokusit. Korrigjimi optik bën të mundur ndryshimin e fokusit në skajet e imazhit. Mund të realizohen rregullime për ekrane të lugëta dhe të mysëta me një rreze 3 ose më shumë. Me një hapje të madhe të diafragmës prej f/2.6, thellësia e fushës ruhet, por edhe kjo mund të rregullohet nga një hapje e ndryshueshme për të rritur thellësinë e fushës në varësi të harkimit të ekranit. Funksioni i memories së lentes i ruan parametrat për t'i rihapur me lehtësi në përdorime të ndryshme.

  Projector
  4K500ST

  Imazhe pa shformime në të gjithë zonën e projektimit

  Shformimi televiziv është keqformimi i imazhit në skaje për shkak të cilësisë së lentes së projektimit. Shformimi në formën e fuçisë ose jastëkut mund të jetë i dukshëm kur projektohet me një projektor të vetëm, por kur përdoren shumë projektorë për të krijuar imazh të shkrirë, atëherë imazhi i mbivendosur nuk mund të përputhet me saktësi duke sjellë një shkrirje me cilësi të dobët. Me një shkallë shformimi televiziv prej 0,12%, imazhet e shkrira mund të shfaqen në mënyrë të përsosur.

  Raporti origjinal i kontrastit 3000:1

  Përshtateni kontrastin për të plotësuar nevojat tuaja

  Në varësi të natyrës së imazheve të projektuara, raporti i kontrastit mund të përshtatet nga 2000:1 deri në 3000:1 duke përshtatur iridën. Nëse përdoret në një ekran të harkuar, kontrolli i iridës ndihmon po ashtu në ruajtjen e thellësisë së fushës në të gjithë zonën e projektimit.

  Adjustment

  Riprodhimi i zbutur i videove në 4K me 60 kuadro/sek

  Elasticitet dhe lehtësi e jashtëzakonshme

  Projektori XEED 4K500ST është projektuar për të siguruar rezultate të shkëlqyera nga thuajse çdo pozicion. Një zhvendosje e motorizuar e lentes +/-60% e bën shumë të lehtë rregullimin e pozicionit të imazhit, pa e anuar apo ndryshuar pozicionin e projektorit. Korrigjimi trapezoidal në katër kënde siguron që imazhet qëndrojnë të sakta gjeometrikisht. Teknologjia e shkrirjes së skajeve me përkufizim të lartë ju ndihmon të krijoni imazhe të shkrira bukur nga shumë projektorë XEED 4K500ST dhe të zbatoni korrigjimet në nivelin e pikselëve individualë. Një rregullim me 5 pika ju lejon që të rregulloni pikselët RGB me vetëm 0,1 piksel, për një riprodhim më të pastër në ekranet e harkuara dhe si kupolë.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Rileximi i butë i videove dhe teknologjia e përshkallëzimit

  Me rileximin e butë pa ngjeshje të videove në 4K me 60 kuadro/sek, projektori 4K500ST është i pajisur me një motor unik me imazhe të dyfishta 4K me rendiment të lartë. Figura mund të përmirësohet me zvogëlimin e mjegullimit të lëvizjes që shton një kuadri të zi mes çdo kuadri për të siguruar qartësinë e skajeve të imazhit edhe në video me lëvizje të shpejta. Me tregun e simulimit që kërkon shpejtësi thuajse të menjëhershme të reagimeve, vonesa me 16,6 ms (vonesa me 1 kuadër në 60Hz) e bën këtë një nga projektorët më të shpejtë në treg.

  Elasticiteti në lidhje

  Rileximi i medias në 4K (deri në 4096 x 2400 në 60 kuadro/sek) është i mundur me katër bashkues DVI-D në formë shiriti ose të kryqëzuar, ose në 4096 x 2160 me 2 kabllo HDMI. Mund të përdoret një kabllo e vetme HDMI për rileximin e videove 3048 x 2160 në 30 kuadro/sek ose për të rritur nivelin e medias 2K në 4K duke përdorur algoritmin e përshkallëzimit të Canon. Opsionet e instalimit lejojnë që projektori të përdoret në çdo rrotullim në 360 gradë dhe mirëmbajtja është më e thjeshtë me llambën dhe filtrin që mund t'i arrini edhe kur projektori është i instaluar.

  Flexible connectivity

  Studim rasti

  Zbuloni projektorin XEED 4K500ST në punë me fotografin dhe regjisorin Simeon Quarrie.

  Specifikimet

  Rezolucioni 4K

  Rezolucioni më i lartë se 4K në 4096 x 2400

  AISYS

  Për një ndriçim të fuqishëm dhe një raport origjinal të lartë të kontrastit

  HDMI

  Porta HDMI 1.4

  Creston Connected

  Mbështet Crestron Room View për kontrollin

  PJLink

  Protokolli i kontrollit sipas standardit të industrisë

  Çfarë ka në kuti

  Rekomanduar për ju...

  Aksesorët dhe pajisjet

  Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  extra

  Rrjeti profesional i Canon

  Një mbulim ekspert dhe në thellësi: zbuloni gjithçka që duhet të dini rreth gamës mbresëlënëse të projektorëve Canon.

  extra

  Shërbimet profesionale të Canon

  Pse të mos aplikoni për t’u anëtarësuar në CPS? Provoni shërbimet dhe mbështetjen eksperte për pajisjen tuaj Canon.

  4K500ST

  Shërbimi i garancisë

  Një garanci 3-vjeçare si standarde, plus një shërbim 3-vjeçar për ndërrimin e llambës, si dhe një Shërbim 3-vjeçar i garancisë së shkëmbimit ju garantojnë se nuk do të keni asnjëherë probleme.