Canon LX-MU800Z Specifikimet

PANEL

Tipi

Projektor me laser

Madhësia dhe Numri

0,67", DMD x1

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2.304.000 piksel

OPTIKA

Burimi i dritës

Diodë laseri blu, fosfor i verdhë, 236,8 W

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

Në varësi të lentes 1,7-2,48, 11,3-121,9mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

Në varësi të lentes: 1.25x - 1.65x

Kontrolli i Fokusit

Elektrik

Zhvendosja e Lentës

Në varësi të lentes: V: 0-50%, H: +/-10%, elektrike

Jetëgjatësia e burimit të dritës

20 000 orë

Sistemi optik

Ekrani me katër ngjyra me ndarje kohore

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

8000 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

90%

Përshtatja e dritës së laserit

100% - 20%

Raporti i Kontrastit

1050:1 / 10500:1 (e zeza dinamike joaktive/aktive)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

Në varësi të lentes: 0.62m – 91.54m

Madhësia e Ekranit

40” - 500” (0,86m x 0,54m - 10,77m x 6,73m)

Raport Projeksioni

Në varësi të lentes: 0,75 - 8,26:1 (llogaritur në imazhin 80")

Zmadhimi Dixhital

Jo

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Manual: V +/-40°, H +/-60°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

HDBaseT

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA


1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim / standard / video

Altoparlant i Integruar

Jo

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja dixhitale RGB / hyrja dixhitale e videos 1

HDMI™ V1.3

Hyrja dixhitale RGB / hyrja dixhitale e videos 2

DVI-D

Hyrja e videos dixhitale

BNC (hyrja 3G-SDI)

RGB analoge / video e përbërë 1

Mini D-Sub 15-kunja (video komponent me kabllon opsionale / SCART–RGB)

RGB analoge / video e përbërë 2

5 x BNC

Dalja e videos dixhitale

BNC-(dalja 3G-SDI)

Dalja Audio

Jo

Porta USB (shërbimi)

Jo

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (hyrja HDBaseT / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Ekrani 3D

me lidhjen DLP (në krah / sipër / poshtë / sekuenca e kuadrit

Kontrolli i figurës

Minifisha (aktivizuese)

Telekomanda me tel

Minifisha (në largësi)

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

2 këmbë me rrotullim

Mekanizmi i ngritjes së pasme

1 këmbë me rrotullim

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

500mm x 216mm x 594mm

Pesha

28kg (pa lentet)

Burimi i Energjisë

100-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

860W/815W (normal/ekonomik); Modaliteti i gatishmërisë 6W / 0,5W

Niveli i zhurmës (Normal / Eco)

40/37 dBA

Mjedisi i përdorimit

5°-40°C

Mjedisi i Ruajtjes

'-5°C deri në 40°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.