Canon LX-MU700 Specifikimet

PANEL

Lloji

Çip DLP™

Madhësia dhe Numri

0,67” diagonal, DMD x1

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1920 x 1200 (WUXGA), 2.304.000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

Llambat me trysni super të lartë: 2 x 350W/280W (ekonomik)

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

Gama në varësi të lentes: F1.7-.2.5; f=11.3-121.9 mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

Në varësi të lentes: 1.25x - 1.65x

Kontrolli i Fokusit

Elektrik

Zhvendosja e Lentës

Në varësi të lentes: V: 0-50%, H: +/-10%, elektrike

Jetëgjatësia e llambës

Çdo llambë 2000 orë / 3000 orë (ekonomik)

Sistemi optik

Nxjerrja e ngjyrave me ndarjen kohore, rrotëza e ngjyrave me shfaqjen në sekuencë

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi*

7500 lumenë (dy llamba, modaliteti normal, me përdorimin e lentes me zmadhim standard)

Uniformiteti i Shkëlqimit

85%

Raporti i Kontrastit

2100:1

Mbulimi i distancës së projektimit

Në varësi të lentes: 0.62m – 91.54m

Madhësia e Ekranit

40” - 500” (0,86m x 0,54m - 10,77m x 6,73m)

Raport Projeksioni

Në varësi të lentes: 0,75 - 8,26:1 (llogaritur në imazhin 80")

Zmadhimi Dixhital

Jo

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikale: manuale +/-40°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

HDBaseT

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA


1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, standard, video

IMAGE ENHANCEMENT

Altoparlant i Integruar

Jo

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja dixhitale RGB / hyrja dixhitale e videos 1

HDMI™ V1.3

Hyrja dixhitale RGB / hyrja dixhitale e videos 2

Porta e ekranit

Hyrja dixhitale RGB / hyrja dixhitale e videos 3

DVI-D

RGB analoge / video e përbërë 1

Mini D-Sub 15-kunja (video komponent me kabllon opsionale / SCART–RGB)

RGB analoge / video e përbërë 2

5 x BNC

Dalja Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja

AUDIO OUTPUT

Porta USB (shërbimi)

Tipi B mini

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (hyrja HDBaseT / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Ekrani 3D

Dalja e sinkronizimit IR 3D

Kontrolli i figurës

Minifisha (aktivizuese)

Telekomanda me tel

Minifisha (në largësi)

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

2 këmbë me rrotullim

Mekanizmi i ngritjes së pasme

1 këmbë me rrotullim

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

504mm x 221mm x 529mm

Pesha

20,5 kg (pa lenten)

Burimi i Energjisë

100-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Me dy llamba: 850/680 W, Me një llambë: 440/370 W, Modaliteti në gatishmëri 6W / 0,5W (Në rrjet/ekonomik)

Niveli i zhurmës (Normal / Eco)

Me dy llamba: 41/36 dBA, Me një llambë: 38/35dBA

Mjedisi i përdorimit

5°-40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-5°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

* rrotëza e ngjyrave me përparësi për ndriçimin

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.