Canon LX-MU700

LX-MU700

Duke siguruar 7500 lumenë dhe 7 lente të ndërrueshme të zgjedhura, ky projektor WUXGA me montim me dy llamba ofron një ndërthurje të suksesshme të elasticitetit, qëndrueshmërisë dhe imazheve të ndritshme dhe të detajuara.

LX-MU700

Përfitimet

  • Projektor me montim me dy llamba me DLP™ me ndriçim të lartë
  • Rezolucioni origjinal WUXGA (1920 x 1200) me raportin e pamjes 16:10
  • 7500 lumenë për imazhe të ndritshme dhe të qarta
  • Raporti i kontrastit 2100:1 për ngjyra të zeza të pasura dhe të thella
  • Lehtësi optimizimi për ndriçimin dhe kontrastin me zgjedhjen e dy rrotëzave me 6 ngjyra
  • Elasticitet shumë i lartë me zgjedhjen e 7 lenteve të ndërrueshme
  • Përshtat me shpejtësi me ngarkesa të ndryshme të punës falë zhvendosjes së motorizuar të lentes me memorien e lentes
  • Pranon hyrjet nga një gamë e gjerë burimesh, duke përfshirë HDBaseT me komandën në LAN
  • Ruan imazhet gjeometrike me korrigjimin trapezoidal horizontal dhe vertikal (+/-40°)
  • I thjeshtë dhe me kosto të pranueshme për mirëmbajtje me jetëgjatësi të llambës deri në 6000 orë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LX-MU700

Ndriçimi dhe qëndrueshmëria


Për imazhe të ndritshme, të pastra dhe të gjera në një gamë të gjerë ambientesh montimi, zgjidhni projektorin LX-MU700. Llambat e tij të dyfishta sigurojnë jo vetëm një ndriçim mahnitës me 7500 lumenë, edhe në salla të mëdha ose në hapësira me nivele të larta të dritës së ambientit, por ju sigurojnë edhe më shumë qëndrueshmëri. Prezantimi, leksioni ose pamja juaj do të qëndrojë funksionale edhe nëse një llambë ka probleme, kështu që audienca nuk do të zhgënjehet kurrë.

Imazhe të qarta dhe bindëse


Rezolucioni origjinal WUXGA (1920 x 1200) siguron imazhe më të qarta dhe grafika më të zbutura. Ndryshe nga projektorët LCD, paneli DLP i LX-MU700 siguron imazhe vazhdimisht të përsosura gjatë të gjithë ciklit të tij të jetës, kështu që projektimet e tua nuk do të përkeqësohen me kalimin e kohës. Një raport kontrasti 2100:1 siguron ngjyra të pastra dhe ngjyra të zeza të thella - duke përmirësuar eksperiencën e audiencës suaj. Për të siguruar rezultatet më të mira për çdo detyrë dhe ambient, dy rrotëza me 6 ngjyra ju lejojnë të optimizoni me lehtësi imazhet tuaja për ndriçimin ose kontrastin e tyre.

Zgjedhje elastike për lentet


Me 7 lente të ndërrueshme të Canon me cilësi të lartë që mund të zgjidhni, nga zmadhimi i shkurtër i fiksuar e deri te zmadhimi ultra i gjatë, është e lehtë të gjeni zgjedhjen e përsosur për distancën e projektimit dhe ambientin tuaj. Pavarësisht nëse përdorni një ose disa lente, do ta vlerësoni se si funksioni i memories së lentes rikërkon në çast parametrat tuaja të preferuara për zhvendosjen, fokusin dhe zmadhimin. Ky është një kursim i vlefshëm në kohë nëse projektori juaj ka përdorime të ndryshme brenda një hapësire të vetme, si p.sh. në një sallë leksionesh ku ndryshon madhësia e audiencës.

Opsione të shumëllojshme për lidhjet


Projektori LX-MU700 ju ndihmon të shfrytëzoni plotësisht burimet aktuale dixhitale novatore me cilësi të lartë. Një portë HDBaseT ju lejon të transmetoni sinjalet HD të videos, audios dhe të kontrollit në një kabllo të vetme të rrjetit LAN në distanca mbi 100 m - duke shtuar një dimension të ri elasticiteti në opsionet e montimit. Portat shtesë HDMI, DVI dhe të ekranit, si dhe 5 bashkuesit BNC, ju sigurojnë përputhshmërinë me një gamë të gjerë të burimeve kompjuterike dhe dixhitale të videove.

Arrini rezultate të shkëlqyer me lehtësi


Ndizeni projektorin tuaj dhe aftësia e Daljes së aktivizimit të ekranit do të ulë automatikisht ekranin dhe do ta pozicionojë për aspektin e projektuar, duke ju ndihmuar të ruani një cilësi optimale të imazhit. Lehtësia e konfigurimit dhe e përdorimit përmirësohet edhe më tej nga korrigjimi trapezoidal vertikal me +/-40° - duke siguruar një gjeometri të saktë të imazheve nga thuajse çdo kënd.

Mirëmbajtje dhe pronësi e lehtë dhe me kosto të pranueshme


Projektori LX-MU700 është projektuar për një pronësi pa probleme: kështu që llambat dhe filtrat e tij ndërrohen me lehtësi pa e hequr projektorin nga ambienti i tij i montimit - duke i mbajtur në një minimum absolut ndërprerjet e punës. Dhe me një jetëgjatësi të llambës deri në 6000 orë dhe 35 dBA në Modalitetin ekonomik (me një llambë), projektori LX-MU700 përbën një propozim ekonomik tërheqës për ta pasur.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LX-MU700, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD video reproduced in perfect detail

Video me HD të Plotë e riprodhuar me hollësi të përsosura

HDMI Port

Porta HDMI

Supporting HD video, audio and control

Mbështetet video në HD, audioja dhe kontrolli

DLP

DLP