Canon LX-MU500 Specifikimet

PANEL

Type

Çip DLP™

Size and Number

Me një çip, diagonal 0,67”

Aspect Ratio

16:10

Native Resolution

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 piksel

OPTIKA

Lloji i Llambës

370 W

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F15.75-25.1 mm; f=2.45-3.07 mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,6x

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: 50% - 55% (manuale)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

5000 lumenë (4000 lumenë në modalitetin ekonomik)

Uniformiteti i Shkëlqimit

75%

Raporti i Kontrastit

2500:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,38 m - 5,54 m (2,3 m-3,7 m për imazhin 100")

Madhësia e Ekranit

60”-240” (1,3 m x 0,8 m - 5,1 x 3,2 m)

Raport Projeksioni

1,07-1,71:1 (llogaritur në imazhin 100")

Zmadhimi Dixhital

2x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal dhe horizontal: +/-30° manual

ANALOGUE RGB COMPATIBILITY

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Hyrja MHL

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, sRGB, Film, Përdorues 1 & 2

IMAGE ENHANCEMENT

Altoparlant i Integruar

10W x 2 RMS

PORTAT DHE LIDHESIT

Htyrja RGB dixhitale / RGB analoge

Mini Dsub 15 x2

Dalja RGB dixhitale / RGB analoge

Mini Dsub 15 x2

Dixhitale e kompjuterit / video dixhitale / MHL

HDMI / MHL

Hyrja dixhitale e kompjuterit / video dixhitale

HDMI

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA

Hyrja e Audios majats/djathtas

RCA x 2

Hyrja e Audios 2

Minifisha stereo 3,5 mm x 1

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e shërbimit USB

Tipi B

Kontroll Projektori

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (100Base-TX / 10Base-T) / HDBase-T¹

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

2 këmbë rrotulluese (këndi i ngritjes deri në 4,5°)

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

465 mm x 112 mm x 261 mm (pa pjesët e dala)

Pesha

5,4 kg

Burimi i Energjisë

100-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modalitetet - Normal: 500W / Ekonomik: 400W


Në gatishmëri: (LAN aktiv/joaktiv) 3W / 0,5W

Jetëgjatësia e llambës

Normale: 2000 orë / Ekonomike: 2500 orë

Niveli i zhurmës

Normal: 38dB / Ekonomik: 35dB

Mjedisi i përdorimit

0°-30°C (RH<90%), 30°-40°C (RH<50%)

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Kur është në modalitetin e gatishmërisë, ndezja nuk pranohet si një komandë kontrolli nëpërmjet HDBaseT.

¹ Kur është në modalitetin e gatishmërisë, ndezja nuk pranohet si një komandë kontrolli nëpërmjet HDBaseT.