Canon LV-X320 Specifikimet

PANEL

Lloji

DLP me 1 çip

Madhësia dhe Numri

0,55" në diagonal x 1

Raporti i Pamjes

4:3

Rezolucioni Bazë

1024 x 768 (XGA), 786 432 pikselë

OPTIKA

Lloji i Llambës

Llambë me merkur me presion super të lartë 210 W

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.56 - F2.68; f=22 - 24,1mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1.1x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: 60%, e fiksuar

Jetëgjatësia e llambës

4000 (normale), 6000 (ekonomike)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

3200 / 2550 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti i Kontrastit

10 000:1 (i plotë aktiv/joaktiv)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

2,38m - 7,87m

Madhësia e Ekranit

60" - 180" (122 x 91cm - 366 x 274cm)

Raport Projeksioni

1.96 - 2.15:1

Zmadhimi Dixhital

2x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikale: +/-30°
Horizontale: +/-30°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

UXGA / WXGA+ / SXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Hyrja MHL

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM/Pal-60

Altoparlant i Integruar

10W RMS, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

RGB dixhitale / Video dixhitale / MHL

HDMI™ V1.3 (me Ngjyrë të thellë), Hyrja MHL

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja

Hyrja S Video

Mini-Din4

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

Porta e shërbimit USB e tipit B

Kontroll Projektori

Mini D-Sub me 9-kunja RS-232C

Porta e rrjetit LAN

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Një këmbë rrotulluese përpara, një prapa, ngritja maksimale e imazhit 6°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

282mm x 114,5mm x 232mm (përfshirë daljet)

Pesha

2,5kg (5,5 lbs)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 350W / Modaliteti ekonomik: 240W / Në gatishmëri: 3W / Në gatishmëri (LAN joaktiv): 0,5W

Niveli i zhurmës

Metoda Normale: 36dBA / Eco Mode: 29dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.