Canon LV-X320

LV-X320

Projektori portativ XGA që siguron imazhe të shndritshme nga një pajisje e vogël, e lehtë dhe e përshtatshme. Përdorimi i qëndrueshëm dhe mirëmbajtja me lehtësi e bëjnë këtë pajisje një zgjedhje me cilësi të lartë për blerësit e kujdesshëm për buxhetin.

LV-X320

Përfitimet

  • Projektoni imazhe të mprehta dhe me cilësi të lartë me rezolucionin klasik WXGA (1024 x 768 pikselë)
  • Shijoni ngjyrat e ndritshme dhe të zezën e thellë me 3200 lumenë dhe një raport kontrasti 10000:1
  • Provoni imazhet e qarta dhe të detajuara falë panelit DLP™
  • I lehtë dhe kompakt me vetëm 2,5 kg për lehtësi transporti
  • Lente zmadhimi manual 1,1x për elasticitet në vendosje
  • Portat HDMI™ në përputhje me RJ-45 dhe MHL; mbështetje për përmbajtje 3D nëpërmjet sistemit DLP-Link
  • Korrigjimi trapezoidal vertikal dhe horizontal (+/-30°) i mban imazhet si të vërteta
  • Rregullimi i ngjyrave në 6 akse dhe veçoria e Ngjyrës së ekranit përshtaten me ambientin tuaj
  • Jetëgjatësia e llambës deri në 6000 orë, si dhe një garanci 3-vjeçare për zëvendësimin e llambës*
  • Altoparlanti i integruar 10 W dhe dalja e audios, si dhe funksionimi i qetë me vetëm 29 dB

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-X320

Imazhe të ndritshme dhe precize


Nëse po kërkoni për një projektor portativ që ofron një cilësi të jashtëzakonshme me një çmim mjaft konkurrues, zgjidhni Canon LV-X320. Audiencat tuaja do të shijojnë imazhe të sakta dhe të qarta në rezolucionin origjinal XGA (1024 x 768 pikselë), me ngjyra të ndritshme dhe reale dhe me një ngjyrë të zezë të thellë falë ndriçimit 3200 lumenë të projektorit dhe raporti i kontrastit 10 000:1. Teknologjia e panelit DLP eliminon shformimin e imazheve dhe siguron një ndriçim më real se sa projektorët e tjerë portativë me çmim të ngjashëm, duke e bërë këtë zgjedhjen e shkëlqyer për blerësit me një buxhet të kufizuar.

Konfigurimi është i lehtë


Edhe në hapësira të ngushta, mund të siguroheni që imazhet tuaja të jenë të përsosura gjeometrikisht falë korrigjimit trapezoidal vertikal dhe horizontal me +/- 30°. Për më shumë elasticitet, një zmadhim manual 1,1x ju siguron kontrollin në vendosjen e projektorit tuaj: ideale në mjedise më të vogla. Dhe kur drita natyrale është e fortë, ose kur duhet të projektoni në sipërfaqe me ngjyrë, korrigjimi i ngjyrës së ekranit siguron që të shikoni përsëri imazhe të ndritshme dhe të qarta, si dhe ngjyra natyrale.

Lidheni sipas mënyrës tuaj


Me projektorin LV-X320, ju keni mundësinë të projektoni imazhe me cilësi të lartë nga një gamë e gjerë burimesh falë mundësive të gjera të zgjedhjeve të hyrjeve. Një portë HDMI do të thotë se mund të përfitoni nga daljet HDMI që tani janë të zakonshme në laptopë dhe sigurojnë imazhe më të mprehta, më të qarta dhe më të detajuara; ndërkohë që është e lehtë të luani përmbajtje të rëndësishme 3D duke përdorur sistemin DLP-Link. Për më shumë lehtësi, mundësia e përputhjes MHL ju lejon të projektoni nga çdo tablet ose smartfon i aktivizuar për MHL-në nëpërmjet portës HDMI të projektorit. Lidhja, kontrolli dhe mirëmbajtja nëpërmjet një rrjeti kompjuterik është e drejtpërdrejtë nëpërmjet portës së rrjetit RJ-45, duke minimizuar kështu përpjekjet për ekipin tuaj të teknologjisë së informacionit.

I lehtë dhe portativ


Me vetëm 2,5 kg, madhësia kompakte dhe e lehtë e projektorit LV-X320 e bën të lehtë mbajtjen e tij nëpër takime, leksione, seminarë ose prezantime. Për një transport më të lehtë kur jeni në lëvizje, zgjidhni çantën opsionale të butë mbrojtëse. Lidhja e projektorit kur të arrini në destinacionin tuaj është po ashtu e lehtë: të gjitha portat dhe bashkuesit e tij janë të grupuara në mënyrë të përshtatshme për një akses jashtëzakonisht të lehtë. Shtojini ndikimin prezantimeve tuaja dhe përmirësoni eksperiencën e audiencës tuaj duke lidhur çdo burim audio me altoparlantin e integruar me cilësi të lartë, ose duke e lidhur projektorin me një amplifikator ose sistem fonie me anë të daljes së audios.

Ulni kostot, jo cilësinë


Zgjidhni projektorin LV-X320 dhe kostot tuaja për pronësinë e tij do të jenë mjaft të ulëta. Jetëgjatësia e llambës është deri në 6000 orë në Modalitetin ekonomik; kurse garancia bujare 3-vjeçare e llambës nga Canon* siguron deri në 3 llamba zëvendësuese brenda periudhës së garancisë në rast se llamba ka defekt gjatë përdorimit normal - duke eliminuar me efikasitet një kosto ndoshta të konsiderueshme. Konsumi i energjisë është vetëm 350 W gjatë përdorimit (240 W në Modalitetin ekonomik) për të ulur kostot shtesë dhe për t'ju ndihmuar të menaxhoni një organizatë të qëndrueshme. Kostot e mirëmbajtjes mbahen në një minimum absolut falë modelit pa filtër dhe ndërrimit të llambës me lehtësi nëpërmjet panelit të sipërm të projektorit. Dhe për t'u siguruar që audienca nuk do të shqetësohet nga zhurma në sfond, ventilatori i projektorit LV-X320 punon me vetëm 29dB në Modalitetin ekonomik.

*Ndryshon sipas shtetit. Produkti duhet të regjistrohet brenda 60 ditëve.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-X320, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

MHL

MHL