Canon LV-WX300UST Specifikimet

PANEL

Lloji

Çip DLP™

Madhësia dhe Numri

Çip i vetëm, diagonal 0,65”

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1280 x 800 (WXGA), 1024000 pixela

OPTIKA

Lloji i Llambës

230W

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2,5; f=5,1mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,0x i fiksuar

Kontrolli i Fokusit

Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

3000 lumenë (2500 në Modalitetin ekonomik)

Uniformiteti i Shkëlqimit

75%

Contrast Ratio

7500:1 (llambë auto në) / 2300:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

28,2cm - 44,5cm (28,2 cm për imazhin 80")

Madhësia e Ekranit

80” - 100” (1,29m x 0,81m - 21,5 x 1,35m)

Raport Projeksioni

0.35:1

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikale: manuale +/-40°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

UXGA / SXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / Mac

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p / 480i

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL B/G/H/I, / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, sRGB, Film, Përdorues 1 & 2

Përmirësim i Imazhit

Riprodhimi i Ngjyrë 10–bit (1,07 miliardë ngjyra)

Altoparlant i Integruar

10,0W x 2 RMS

PORTAT DHE LIDHESIT

RGB dixhitale / 1 hyrje RGB analoge

HDMI™ V1.3 x 2 (me ngjyra të thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit përshtatës opsional / SCART–RGB nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (ndarë me daljen RGB)

Dalja Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (ndarë me futjen RGB 2)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

Mini DIN 4-kunja

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 1)

Hyrja e Audios 2

RCA (M/D) (hyrja për videon)

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1 këmbë me rrotullim (rregulli i detajuar)

Mekanizmi i ngritjes së pasme

2 këmbë me rrotullim

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

287,7mm x 186mm x 374,5mm (përfshirë pjesët e dala)

Pesha

5kg

Burimi i Energjisë

100-120 / 200-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modalitetet - Normal: 310W / Ekonomik: 260W

Niveli i zhurmës

Modalitetet - Normal: 33dBA / Ekonomik: 29dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.