Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Projektori LV-WX300UST me distancë shumë të shkurtër ekrani, kompakt, portativ dhe i lehtë për t'u konfiguruar, ka një rezolucion bazë WXGA dhe është ideal për projektimin e imazheve të ndritshme dhe të qarta në ekran të gjerë, në salla të vogla takimesh dhe në klasa mësimi.

Përfitimet

  • Projektori me distance shume te shkurter ekrani, kompakt dhe portativ, me peshe vetem 5 kg
  • Projektoni me lehtesi imazhe te ndritshme, te qarta 100? vetem 445 mm larg
  • Paneli DLP me rezolucionin baze WXGA (1280 x 800 piksele) dhe nje raport te pamjes 16:10
  • Provoni nje ndricim te gjalle 3000 lumen dhe raport kontrasti 7500:1
  • Korrigjimi trapezoidal vertikal +/- 40?
  • Jetegjatesia e llambes deri ne 8000 ore dhe me vetem 29dBA ne Modalitetin ekonomik
  • Rregullimi i ngjyrave ne 6 akse me sintonizimin e perparuar te ngjyrave te ekranit
  • 2 porta HDMI dhe porta e rrjetit RJ-45
  • 2 altoparlante te integruar 10 W

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-WX300UST

Projektori me distance shume te shkurter ekrani, kompakt dhe portativ


Projektori LV-WX300UST me distance shume te shkurter ekrani ofron nje projektim ne nje ekran te madh edhe kur hapesira eshte shume e kufizuar. Ai projekton nje imazhe te qarte dhe te paster 250 cm nga nje distance projektimi vetem 44,5 cm. Kur montohet ne mur, kjo shmang renien e drites ne syte e prezantuesve, minimizon zonen qe mund te mbulohet nga trupi i prezantuesit dhe eliminon hijet ne ekran. Me permasa te jashtme kompakte 287 x 122,6 x 374,5 mm dhe me peshe vetem 5 kg, ai eshte po ashtu i vogel dhe i lehte per t'u transportuar me lehtesi ne vende te ndryshme. Kjo e ben ate te persosur per qendrat e biznesit dhe te edukimit ku kerkohet te projektohet ne disa salla te vogla takimesh ose ne klasa mesimi, ne zyrat e korporates ose ne nje kampus.

Cilesia e imazhit jashtezakonisht e gjalle


Projektori LV-WX300UST siguron imazhe te ndritshme, te qarta dhe identike, fale teknologjise DLP te projektorit me rezolucionin e tij baze WXGA (1280 x 800 piksele), me ndricim 3000 lumene dhe nje raport ekrani 7500:1. Ngjyrat jane te forta dhe te verteta me ngjyren e zeze te thelle. Teksti lexohet me lehtesi, grafika shfaqet embel dhe nuk ka gjurme te efektit te polarizimit qe shfaqet ne projektoret tradicionale LCD. Me nje raport te gjere te pamjes 16:10, ai eshte ideal per perdorim ne laptopet e sotem me ekrane te gjera.

I lehte per t'u konfiguruar


Mund te siguroni qe imazhet tuaja te ruajne gjeometrine e persosur edhe ne hapesira te ngushta duke perdorur korrigjimin trapezoidal vertikal (+/- 40 grade). Rregullimi i perparuar i ngjyrave me 6 akse dhe sintonizimi i ngjyrave te ekranit ben te mundur projektimin e imazheve te qarta ne cdo siperfaqe me ngjyra kur nuk keni nje ekran te bardhe per projektorin.

Mundesi lidhjeje praktike


Projektoni fotografi dhe imazhe levizese nga nje game e gjere burimesh duke perdorur opsionet e gjera te hyrjeve te projektorit LV-WX300ST. Keto perfshijne dy porta HDMI? per projektimin e imazheve te ndritshme dhe te qarta nga nje game e gjere burimesh kompjuterike dhe dixhitale te videove. Porta e integruar RJ-45 ben te mundur monitorimin dhe kontrollin ne largesi dhe mbeshtet standardin `Crestron Connected??. Shtojini prezantimeve ze me cilesi te larte duke perdorur altoparlantet e integruar 10 W.

Ekonomik dhe i lehte per t'u mirembajtur


Projektori LV-WX300UST eshte ekonomik ne funksionim fale nje jetegjatesie me 5000 ore te llambes, qe shkon deri ne 8000 ore me Modalitetin ekonomik per kursimin e energjise. Modaliteti ekonomik zvogelon po ashtu konsumin e energjise ne vetem 270 W dhe zhurmen e ventilatorit ne 29 dBA per nje ambient me te qete.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-WX300UST, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë