Canon LV-X420

Canon LV-X420

Një projektor portativ XGA ideal për prezantime në klasa dhe salla më të mëdha me imazhe të qarta dhe të ndritshme dhe me një kontrast mjaft të mirë.

Kërkoni informacione

Galeria

Teknologjia DLP për imazhe të qarta dhe të pasura në formatin 4:3

Imazhet e qarta dhe të detajuara të ndërthurura me opsionet e dobishme të lidhjeve ju sigurojnë më të mirën. Kontrolli i rrjetit dhe mbështetja për pajisjet celulare rritin opsionet tuaja, me një mirëmbajtje të lehtë, kosto të ulëta përdorimi dhe Garancinë 3-vjeçare të llambës nga Canon*.

*Kërkohet regjistrimi. Zbatohen kushtet e përgjithshme të plota.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletët prezantuese të shitjeve

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Canon LV-X420 Connectivity

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Ndriçimi

4200 lumenë

Rezolucioni

1024 x 768

Raporti i kontrastit

10000:1

Fuqia e llambës në vat

310 W

Zmadhimi

1,5x manual

Madhësia e ekranit

30-260 inç

Altoparlanti

10 W (mono)

Pesha

3,4 kg

Shikoni specifikimet e plota

LV-X420

Produktet përkatëse