Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Provoni imazhe të gjalla në raport aspekti klasik 4:3 me këtë projektor kompakt me hedhje të shkurtër. Me një raport projeksioni prej vetëm 0.61:1, rezolucion të vetin XGA dhe input HDMI, është një zgjedhje elastike për blerësit që vlerësojnë portabilitetin dhe konfigurimin e lehtë.

Përfitimet

  • Siguroni imazhe preçize, të sakta në rezolucion klasik XGA (1024 x 768 piksela)
  • Provoni një ndriçim të gjallë 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1
  • Raport projeksioni 0.61:1 – krijoni një imazh të madh nga një distancë me hedhje të shkurtër
  • Lente projeksioni e fiksuar me cilësi të lartë1.0x
  • Kompakt dhe i lehtë: vetëm 2.8kg
  • Korrigjim vertikal 'keystone' -18° / +12°
  • Jetëgjatësi e llambës 4000h (6000h në Eco Mode)
  • Portë HDMI™ dhe 2 x porta VGA
  • Portë rrjeti RJ-45 për kontroll dhe monitorim në distancë
  • Altoparlant i integruar 10W

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-X300ST

Imazhe të shndritshme, të mprehta dhe të besueshme


Klientët që kërkojnë projektor me cilësi të lartë me hedhje të shkurtër por përsëri të përballueshëm do të shohin se LV-X300ST është zgjedhja perfekte. Me raportin klasik 4:3 dhe rezolucionin XGA (1024 x 768 piksela), ndriçim 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1, teknologjia DLP e projektorit siguron imazhe të mprehta e të sakta. Raporti i projeksionit 0.61:1 ul në mënyrë drastike distancën e hedhjes kur krahasohet me projektorët e zakonshëm, duke e bërë ideal për t'u përdorur në salla të vogla mbledhjesh dhe klasa.

Praktik për transport


LV-X300ST është i lehtë mjaftueshëm për t'u lëvizur në vende të ndryshme, vetëm 2.8kg. Kjo e bën një zgjedhje të shkëlqyer për ambientet e biznesit dhe arsimit që duan të projektojnë në disa vende të ndryshme nëpër një kamp ose zyra korporate - përfshirë dhomat e vogla.

I lehtë për t'u konfiguruar


Sigurohuni që imazhet të ruajnë gjeometrinë perfekte - edhe në hapësira të ngushta - duke përdorur korrigjimin vertikal 'keystone' (-18/+12 gradë). Për më shumë ndihmë për të arritur rezultate të shkëlqyera në ambiente pa ekran, veçoria e korrigjimit të ngjyrave të ekranit kompenson ngjyrimin e imazhit që ndodh kur imazhet projektohen në mure me ngjyrë. Kështu audienca juaj mund të shikojë imazhe të projektuara qartë me ngjyra natyrale, edhe kur nuk ka në dispozicion një ekran.

Ulni kostot - jo cilësinë


Kostoja totale e zotërimit mbahet e ulët në saje të jetëgjatësisë prej 4000 orësh të llambës të LV-X300ST, e cila mund të zgjatet deri në 6000 orë duke përdorur Eco Mode që kursen energji. Përveç kësaj, Eco Mode pakëson më tej konsumin e energjisë në vetëm 270W. Projektori konsumon më pak se 1 W në gatishmëri (me LAN të fikur). Eco Mode e bën gjithashtu të mundur të krijoni një ambient të qetë, pa shpërqendrime duke pakësuar zhurmën e ventilatorit në vetëm 29 dBA. Më e mira nga të gjitha, nuk ka filtra ajri që duhen pastruar ose ndërruar.

Mundësi lidhjeje praktike


Një mundësi e madhe zgjedhjesh të inputeve do të thotë që LV-X300ST projekton me lehtësi figura dhe imazhe lëvizëse nga një gamë e gjerë burimesh. Porta input HDMI™ siguron imazhe të shndritshme dhe të qarta nga burimet dixhitale të sotme, përfshirë aparatet Blu-ray dhe kompjuterët laptop. Dy porta VGA ofrojnë mundësi lidhjeje me kompjuterë të vjetër. LV-X300ST mund të monitorohet dhe kontrollohet në distancë përmes portës RJ-45, dhe mbështet Crestron Connected™ si standard. Shtojini prezantimeve zë me cilësi të lartë duke përdorur altoparlantin e integruar 10W.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-X300ST, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë