Canon LV-X300

LV-X300

Projektoni imazhe të shndritshme, të detajuara në raportin e aspektit klasik 4:3 me Canon LV-X300. I besueshëm dhe i qetë në punim, projektori është i pajisur me rezolucion XGA, një input HDMI dhe përmasa kompakte.

Përfitimet

  • Provoni imazhe preçize, të sakta në rezolucion klasik XGA (1024 x 768 piksela)
  • Siguroni projeksione të shndritshme, të gjalla me ndriçim 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1
  • Lentja e zmadhimit 1.1x lejon vendosje elastike të projektorit
  • Kompakt dhe i lehtë: vetëm 2.5kg
  • Korrigjimi vertikal 'keystone'
  • Jetëgjatësi e llambës 5000h (6000h në Eco Mode)
  • Portë HDMI™ dhe 2 x porta VGA
  • Portë rrjeti RJ-45 për kontroll dhe monitorim në distancë
  • Altoparlant i integruar 10W

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-X300

Imazhe të shndritshme, të mprehta dhe të besueshme


Blerësit që kërkojnë një projektor të shndritshëm, me cilësi të lartë dhe portativ me një buxhet të limituar do të kënaqen nga LV-X300. Me rezolucionin e vet XGA (1024 x 768 piksela), ndriçim 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1, teknologjia DLP e projektorit ofron imazhe të mprehta, të sakta. Fitoni më shumë fleksibilitet mbi vendosjen e projektorit nga lentja me zmadhim 1.1x e LV-X300 - e cila është një avantazh i madh në ambientet e vogla si për shembull sallat e mbledhjeve.

Praktik për transport


Me vetëm 2.5kg, LV-X300 është i lehtë mjaftueshëm për t'u lëvizur në vende të ndryshme. Kjo e bën një zgjedhje të shkëlqyer për ambientet e biznesit dhe arsimit që duan të projektojnë në disa dhoma nëpër një kamp ose zyra korporate.

I lehtë për t'u konfiguruar


Mund të siguroheni që imazhet tuaja të ruajnë gjeometrinë perfekte edhe në hapësira të ngushta duke përdorur korrigjimin 'keystone' vertikal (+/- 30 gradë). Për më shumë ndihmë për të arritur rezultate të shkëlqyera në ambiente pa ekran, përdorni veçorinë e korrigjimit të ekranit me ngjyra. Kjo kompenson ngjyrimin e imazhit që ndodh kur imazhet projektohen në mure me ngjyrë, kështu mund të shikoni imazhe të projektuara qartë me ngjyra natyrale, edhe kur nuk ka ekran në dispozicion.

Ulni kostot - jo cilësinë


Kostoja totale e zotërimit mbahet e ulët në saje të jetëgjatësisë prej 5000 orësh të llambës të LV-X300, e cila mund të zgjatet deri në 6000 orë duke përdorur Eco Mode që kursen energji. Përveç kësaj, Eco Mode pakëson më tej konsumin e energjisë në vetëm 275W. Projektori konsumon më pak se 1 W në Gatishmëri (me LAN të fikur). Eco Mode e bën gjithashtu të mundur të krijoni një ambient të qetë, pa shpërqendrime duke pakësuar zhurmën e ventilatorit në vetëm 29 dBA.

Mundësi lidhjeje praktike


Mund të projektoni figura dhe imazhe lëvizëse nga një gamë e gjerë burimesh duke përdorur mundësitë e mëdha të zgjedhjeve input të LV-X300. Përdorni portën HDMI™ për të projektuar imazhe të shndritshme dhe të mprehta nga burimet dixhitale të sotme, përfshirë luajtësit e disqeve Blu-ray dhe kompjuterët notebook. Ose lidhni pa u munduar me një prej dy portave VGA. LV-X300 mund të monitorohet dhe kontrollohet në distancë përmes portës RJ-45, dhe mbështet ‘Crestron Connected™’ si standard. Shtojini prezantimeve zë me cilësi të lartë duke përdorur altoparlantin e integruar 10W.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-X300, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë