Canon LV-WX300ST Specifikimet

OPTIKA

Lloji i Llambës

190W P-VIP

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.60; f=6.9mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,0x i fiksuar

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

55% (fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

3000 lumen (2200 Lumen Eco mode)

Uniformiteti i Shkëlqimit

70%

Raporti i Kontrastit

2300:1 (me kontroll llambe)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0.74m – 1.26m (1.05m për imazh 100”)

Madhësia e Ekranit

70” - 120” (151 x 94cm - 258 x 162cm)

Raport Projeksioni

0.49:1

Zmadhimi Digital

2x maksimum

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: Manual -18° / +12°

Pajtueshmëria Digitale RGB

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, sRGB, Film, Përdorues 1 & 2

Altoparlant i Integruar

10W RMS, Monaural

PORTA DHE KONTEKTORË

Digital RGB / Digital Video Input

HDMI™ V1.3

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA x1

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Kontroll Projektori

Mini D-Sub 9-pin (RS-232C)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

Portë Shërbimi

USB Tipi B

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1x Këmbë mekanike, ngritje imazhi maksimumi 6°

Mekanizmi i Përshtatjes nga Pas

1x Këmbë mekanike

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

282mm x 118mm x 268mm (përfshirë të dalat)

Pesha

2,8kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda Normale: 330W / Eco Mode: 270W / Gatishmëri: 3W, Gatishmëri (LAN fikur): 0.5W

Niveli i zhurmës

Metoda Normale: 36dBA / Eco Mode: 29dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Garancia

3 vjet