Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projektoni imazhe të gjalla në ekran të gjerë nga një distancë e shkurtër me Canon LV-WX300ST. Ky projektor kompakt me hedhje të shkurtër ofron rezolucion të vetin WXGA, input HDMI dhe konfigurim të lehtë, duke e bërë një performues shumë elastik.

Përfitimet

  • Siguroni imazhe të qartë në ekran të gjerë me rezolucionin e vet WXGA (1280 x 800 piksela)
  • Provoni një ndriçim të gjallë 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1
  • Shfaqni imazhe më të mëdha nga një distancë hedhjeje më e shkurtër me raportin e projeksionit 0.49:1
  • Lente projeksioni e fiksuar me cilësi të lartë1.0x
  • Kompakt dhe i lehtë: vetëm 2.8kg
  • Korrigjim vertikal 'keystone' -18° / +12°
  • Jetëgjatësi e llambës 4000h (6000h në Eco Mode)
  • Portë HDMI™ dhe 2 x porta VGA
  • Portë rrjeti RJ-45 për kontroll dhe monitorim në distancë
  • Altoparlant i integruar 10W

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-WX300ST

Imazhe të shndritshme, të mprehta dhe të besueshme


LV-WX300ST është perfekt për blerësit që duan një projektor të shndritshëm, me cilësi të lartë dhe hedhje të shkurtër me një çmim të përballueshëm. Me rezolucionin e vet me aspekt të gjerë WXGA (1280 x 800 piksela), ndriçim 3000 lumen dhe raport kontrasti 2300:1, teknologjia DLP e projektorit ofron imazhe të mprehta, të sakta. Një raport projeksioni 0.49:1 krijon një sërë mundësish të reja instalimi, duke pakësuar në mënyrë drastike distancën që duhet midis projektorit dhe ekranit. Konfigurimi bëhet më i lehtë, prezantuesi nuk verbohet nga projektori, dhe hijet mbi imazh shmangen me lehtësi.

Praktik për transport


LV-WX300ST është i lehtë mjaftueshëm për t'u lëvizur në vende të ndryshme, vetëm 2.8kg. Kjo e bën një zgjedhje të shkëlqyer për ambientet e biznesit dhe arsimit që duan të projektojnë në disa vende nëpër një kamp ose zyra korporate. Aftësia për hedhje të shkurtër është ideale në ambiente të mbushura ose rrëmujë kur pozicionimi i një projektori të zakonshëm do të ishte i vështirë.

I lehtë për t'u konfiguruar


Siguron që imazhet të ruajnë gjeometrinë perfekte edhe në hapësira të ngushta duke përdorur korrigjimin vertikal 'keystone' (-18/+12 gradë). Për më shumë ndihmë për të arritur rezultate të shkëlqyera në ambiente pa ekran, përdorni veçorinë e korrigjimit të ekranit me ngjyra. Kjo kompenson ngjyrimin e imazhit që ndodh kur imazhet projektohen në mure me ngjyrë, kështu audiencat tuaja mund të shikojnë imazhe të projektuara qartë me ngjyra natyrale, edhe kur nuk ka ekran në dispozicion.

Ulni kostot - jo cilësinë


Kostoja totale e zotërimit mbahet e ulët në saje të jetëgjatësisë prej 4000 orësh të llambës të LV-WX300ST, e cila mund të zgjatet deri në 6000 orë duke përdorur Eco Mode që kursen energji. Përveç kësaj, Eco Mode pakëson më tej konsumin e energjisë në vetëm 270W. Projektori konsumon më pak se 1 W në Gatishmëri (me LAN të fikur). Eco Mode e bën gjithashtu të mundur të krijoni një ambient të qetë, pa shpërqendrime duke pakësuar zhurmën e ventilatorit në vetëm 29 dBA. Përveç kësaj, nuk ka filtra për t'u pastruar ose ndërruar, duke e mbajtur mirëmbajtjen sa më të thjeshtë të jetë e mundur.

Mundësi lidhjeje praktike


Projektoni figura dhe imazhe lëvizëse nga një gamë e gjerë burimesh duke përdorur mundësitë e mëdha të zgjedhjeve input të LV-WX300ST. Përdorni portën input HDMI™ për të projektuar imazhe të shndritshme dhe të mprehta nga burimet dixhitale të sotme, përfshirë aparatet e disqeve Blu-ray dhe kompjuterët notebook; ose lidhni me lehtësi me një prej dy portave VGA. LV-WX300ST mund të monitorohet dhe kontrollohet në distancë përmes portës RJ-45, dhe mbështet ‘Crestron Connected™’ si standard. Shtojini prezantimeve zë me cilësi të lartë duke përdorur altoparlantin e integruar 10W.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-WX300ST, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Porta HDMI

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë