Canon LV-WX300 Specifikimet

PANEL LCD

Lloji

Çip reflektues DLP™

Madhësia dhe Numri

Çip i vetëm, diagonal 0,65”

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1280 x 800 (WXGA), 1024000 pixela

OPTIKA

Lloji i Llambës

190W P-VIP

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.56 – F2.8; f=21.0 – 23.1mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1.1x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

50% (fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

3000 lumen (2100 Lumen Eco mode)

Uniformiteti i Shkëlqimit

70%

Raporti i Kontrastit

2300:1 (me kontroll llambe)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1.94m – 4.85m (3.23m to 3.55m për imazh 100”)

Madhësia e Ekranit

60” - 150” (129 x 81cm - 323 x 202cm)

Raport Projeksioni

1.50:1 - 1.65:1

Zmadhimi Digital

2x maksimum

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: Manual +/-30°

Pajtueshmëria Digitale RGB

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, sRGB, Film, Përdorues 1 & 2

Altoparlant i Integruar

10W RMS, Monaural

PORTA DHE KONTEKTORË

Digital RGB / Digital Video Input

HDMI™ V1.3

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA x1

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Kontroll Projektori

Mini D-Sub 9-pin (RS-232C)

Porta e Rrjetit

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

Portë Shërbimi

USB Tipi B

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1x Këmbë mekanike, ngritje imazhi maksimumi 6°

Mekanizmi i Përshtatjes nga Pas

1x Këmbë mekanike

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

282mm x 115mm x 232mm (përfshirë të dalat)

Pesha

2,5kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda Normale: 330W / Eco Mode: 275W / Gatishmëri: 3W, Gatishmëri (LAN fikur): 0.5W

Niveli i zhurmës

Metoda normale: 35dBA / Eco Mode: 29dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Garancia

3 vjet