Canon LV-S300 Specifikimet

PANEL LCD

Lloji

Çip reflektues DLP™

Madhësia dhe Numri

Çip i vetëm, diagonal 0,55”

Raporti i Pamjes

4:3

Rezolucioni Bazë

800 x 600 (SVGA), 480000 piksela

OPTIKA

Lloji i Llambës

190W P-VIP

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.56 - F2.8; f=21.0 – 23.1mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1.1 x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

60% (fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

3000 lumen (2100 Lumen Eco mode)

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti i Kontrastit

2300:1 (me kontroll llambe)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

2.27m – 5.67m (3.78m to 4.15m për imazh 100”)

Madhësia e Ekranit

60” - 150” (122 x 91cm - 305 x 229cm)

Raport Projeksioni

1.86:1 – 2.04:1

Zmadhimi Digital

2x maksimum

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: Manual +/-30°

Pajtueshmëria Digitale RGB

-

Pajtueshmëria Analoge RGB

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitale të Skanimit të Videos

-

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, sRGB, Film, Përdorues 1 & 2

Altoparlant i Integruar

2W RMS, Monaural

PORTA DHE KONTEKTORË

Digital RGB / Digital Video Input

-

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-pin (Element Video përmes kabllit opsional)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA x1

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Kontroll Projektori

Mini D-Sub 9-pin (RS-232C)

Porta e Rrjetit

-

Portë Shërbimi

USB Tipi B

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1x Këmbë mekanike, ngritje imazhi maksimumi 6°

Mekanizmi i Përshtatjes nga Pas

1x Këmbë mekanike

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

282mm x 115mm x 232mm (përfshirë të dalat)

Pesha

2,5kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda normale: 330W / Metoda Eko: 275W / Gatishmëri: 0.5W

Niveli i zhurmës

Metoda normale: 35dBA / Metoda Eko: 29dBA

Mjedisi i përdorimit

0°C to +40°C

Garancia

3 vjet