Canon LV-HD420
Specifikimet

Shkëlqimi

4200 lumenë

Dimensionet (Gj x Th x L)

314 mm x 112 mm x 231 mm

Pesha

3,4 kg

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi

DLP me 1 çip

Madhësia dhe Numri

0,65” në diagonal x 1

Raporti i Pamjes

16:9

Rezolucioni Bazë

1920 x 1080 (1080P), 2 073 600 pikselë

OPTIKA

Lloji i Llambës

Llambë me merkur me presion super të lartë 310 W

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.42 – F2.97; f=20.7 – 31.1mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,5 x manual

Kontrolli i fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: 65%, fikse

Jetëgjatësia e llambës

2500 (normal), 3000 (ekonomik)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

4200 lumenë / 3360 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti i Kontrastit

8000:1 (i plotë aktiv/joaktiv)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,2 m - 10 m

Madhësia e ekranit

30” - 320” (66 x 37 cm - 708 x 398 cm)

Raport Projeksioni

1.39 - 2.09:1

Zmadhimi Dixhital

2x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikale: +/-30°
Horizontale: +/-30°

Pajtueshmëria Dixhitale RGB

WUXGA / UXGA / WXGA+ / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

WUXGA / WSXGA+ / UXGA / WXGA+ / WXGA / SXGA+ / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Dixhitale të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Hyrja MHL

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Raporti i Pamjes

Mbushje / 4:3 / 16:9 / Kuti letre / Reale / 2.35:1

Përmbajtja 3D

HDMI me DLP-Link: Kuadro sekuenciale/Kuadro në paketë/Lart-poshtë/Në anë

Modalitetet e imazhit

Standard / Prezantim / Video / sRGB / Përdoruesi

Altoparlant i Integruar

10W RMS, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

RGB dixhitale / Video dixhitale / MHL

Hyrja HDMI™, MHL

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja

Hyrja S Video

Mini-Din4

Hyrja Video Composite

RCA

Monitor Out

Mini D-Sub 15-kunja

Hyrja e Audios 1

RCA majtas dhe djathtas

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo

Mic Input

Minifisha 3,5 mm (vetëm hyrja e mikrofonit ose hyrja e audios 2 mund të përdoret në të njëjtën kohë)

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta USB

Terminali i furnizimit me energji (1,5 A) Tipi A

Porta USB

Porta e shërbimit USB e tipit B

Kontroll Projektori

Mini D-Sub me 9-kunja RS-232C

Porta e rrjetit LAN

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Një këmbë rrotulluese përpara, një prapa, ngritja maksimale e imazhit 3°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

314 mm x 112 mm x 231 mm (përfshirë zgjatimet)

Pesha

3,4 kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti normal: 410W / Modaliteti ekonomik: 320W / Në gatishmëri: 2W / Në gatishmëri (LAN joaktiv): 0,5W

Niveli i zhurmës

Metoda normale: 40dB / Eco Mode: 36dB

Mjedisi i përdorimit

5°C deri në +40°C (Lagështia relative (RH): 10-85%)

Garancia

3 vjet

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.