Powershot G9 X Mark II

Canon LV-HD420

Një projektor portativ Full HD ideal për prezantime në klasa dhe salla më të mëdha me imazhe të qarta dhe të ndritshme dhe me një kontrast mjaft të mirë.

Kërkoni informacione

Galeria

Një projektor Full HD vërtet portativ dhe me rendiment të lartë

Një ndërthurje e përsosur e rendimentit me mundësinë e lëvizjes, projektori LV-HD420 përfshin teknologjinë DLP™, rezolucionin Full HD dhe përputhshmërinë për MHL në një kasë elegante dhe të lehtë - ideal për sallat e takimeve dhe klasat e shkollave.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletët prezantuese të shitjeve

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Ndriçimi

4200 lumenë

Rezolucioni

1920 x 1080

Raporti i kontrastit

8000:1

Fuqia e llambës në vat

310 W

Zmadhimi

1,5x manual

Madhësia e ekranit

30-320 inç

Altoparlanti

10 W (mono)

Pesha

3,4 kg

Shikoni specifikimet e plota

LV-HD420

Produktet përkatëse