Canon LV-8235 UST Specifikimet

PANEL

Lloji

Çip DLP™

Madhësia dhe Numri

Çip i vetëm, diagonal 0,65”

Raporti i Pamjes

16:10

Rezolucioni Bazë

1280 x 800 (WXGA), 1024000 pixelë

OPTIKA

Lloji i Llampës

275W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.5; f=4,83mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,0x i fiksuar

Kontrolli i Fokusit

Manual

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

2500 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

78%

Raporti i Kontrastit

2000:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

23,0cm - 45,5cm (32cm për imazhin 80 inç)

Madhësia e Ekranit

60” - 110” (1,29m x 0,81m - 2,37m x 1,48m)

Zmadhimi Digital

0,5x - 2x

Sfera e Korrigjimit të Bazës

Vertikal: Manual +/- 5°

Pajtueshmëria Digitale RGB

WSXGA+ / SXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

(WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitalë të Skanimit të Videos

1080p+ / 1080i / 720p / 576p / 480p / VGA

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standard, Kontrasti i Lartë, Kinema, Tabelë e zezë (Jeshile), Tabela e ngjyrës (E kuqe, Blu, E verdhë, Jeshile), Përdoruesi 1 - 4

Përmirësim i Imazhit

Riprodhimi i Ngjyrë 10–bit (1,07 miliardë ngjyra)

Altoparlant i Integruar

10,0W RMS, Monaural

LIDHESIT

Hyrja e Videos dhe Audios Digitale

HDMI™ V1.3 (me Ngjyrë të Thellë)

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit përshtatës opsional / SCART–RGB nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (ndarë me daljen RGB)

Dalja Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (ndarë me futjen RGB 2)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA x1

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 1)

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 2)

Hyrja e Audios 3

RCA x2 (L/R) (futja për video)

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45

Dalja e Sinkronizimit 3D

Mini DIN 3-kunja

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

Këmbë mekanike 2x (rregullimi i imët)

REAR ADJUSTMENT MECHANISM

Dimensionet (Gj x Th x L)

321mm x 178mm x 386mm (përfshirë pjesët që dalin jashtë)

Pesha

6,2 kg

Burimi i Energjisë

100-120 / 200-240 V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modalitetet - Normal: 375W / Eko: 305W


I fjetjes: 11,5W / Gatishmëria: 0,85W

Niveli i zhurmës

Modalitetet - Normal: 36dBA / Eko: 28dBA

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri në +40°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet