Canon LV-7490 Specifikimet

PANEL LCD

Lloji

LCD Transmetues, Poli-silikon TFT Matriks Aktiv

Madhësia dhe numri

0,63" diagonal, 3 panelë

Raporti i pamjes

4:3

Rezolucioni bazë

1024 x 768 (XGA), 786432 pixelë

OPTIKA

Lloji i llampës

245W NSHA

Numri i lentes F dhe gjatësia vatrore

F1.6 - F1.76; f=22,3 - 26,8mm

Rritja e zmadhimit dhe kontrolli

1,2x Manual

Kontrolli i fokusimit

Manual

Zhvendosje lenteje

9 : 1 (i fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

4000 lumenë (2600 lumenë modaliteti Eko)

Uniformiteti i shkëlqimit

85%

Norma e kontrastit

2000:1 (me kontrollin e llampës)

Mbulesa e distancës së projektimit

1,4m - 12,7m (3,5m - 4,2m për imazhin 100")

Madhësia e ekranit

40" - 300" (80 x 60cm - 610 x 457cm)

Zmadhimi Digital

0,5x - 4x

Distanca e korrigjimit të perspektivës

Vertikal: Manual +/- 30° ; Automatik +/- 20°

Pajtueshmëria dixhitale RGB

-

Pajtueshmëria analoge RGB

(WUXGA/UXGA/WXGA+/WXGA/WSXGA+/SXGA+/SXGA) / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet digitale të skanimit të videos

-

Sistemet e komponentit të skanimit të videos

1080i / 1035i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Video / Sistemet me ngjyra S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Regjimet e shfaqjes

Prezantim, Standart, Kontrast i Lartë, Kinema, Tabelë e zezë (jeshile), Tabela e ngjyrës (e kuqe, blue, e verdhë, jeshile), Përdoruesi 1 - 4

Zmadhimi i imazhit

-

Altoparlant i integruar

10,0W RMS, Monaural

LIDHËSIT

Digital RGB / Analogue RGB Input 1

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit përshtatës opsional / SCART-RGB nëpërmjet kabllit opsional)

Digital RGB / Analogue RGB Input 2

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit përshtatës opsional / SCART-RGB nëpërmjet kabllit opsional) - (ndarë me daljen RGB)

Dalja analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (ndarë me futjen RGB 2)

Hyrja S-Video

Mini DIN 4-kunja

Hyrja Video Composite

RCA x1

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 1)

Hyrja e Audios 2

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 2 / Mikrofon)

Hyrja e Audios 3

RCA x2 (L/R) (futja për Video)

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e shërbimit / Kontrolli i projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS-232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes ballore

2x këmbë mekanike, ngritja e imazhit maksimumi 12°

KLASIFIKIMET

Dimensionet (Gj x L x Th)

350mm x 97mm x 262mm

Pesha

3,3 kg

Burimi i ushqimit

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modalitetet - Normal: 307W / Eko 1: 216W / Eko 2: 178W
Në Pritje: 7,6W, Në Pritje (LAN i fikur): 0,9W

Niveli i zhurmës

Modalitetet - Normal: 35dBA / Eko 1: 29dBA / Eko 2 : 29dBA

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri +35°C

Mjedisi i ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet