Canon LV-7490

LV-7490

Me 4000 lumenë, LV-7490 është projektori më i shkëlqyeshëm në sferën ultra portative. Rezolucioni bazë XGA ofron imazhe të qartë, të mprehtë, ndërsa altoparlanti i integruar 10W ofron dalje të fuqishme të audios.

Përfitimet

  • Rezolucion bazë XGA
  • 4000 lumen
  • Raporti i kontrastit 2000:1
  • Lenta Canon me zmadhim 1,2x
  • Korrigjimi Automatik i Keystone
  • Altoparlant i integruar 10W
  • Jetë e zgjatur e llampës: Deri në 5000 orë
  • Funksionim miqësor për mjedisin: Nën 1 W në pritje (rrjeti i fikur)
  • 29dBA në Modalitetin Eko
  • Priza e rrjetit RJ-45

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-7490

Një ecje përpara në shkëlqim


Kompakt LV-7490 është projektori më i ndritshëm i Canon ultra portativ në sferën LV. Rezolucioni bazë XGA (1024×768) jep imazhe mjaft të mprehtë edhe në mjedise ose kushte të pakontrolluar të ndriçimit, ndërsa një raport i kontrastit 2000:1 me Kontrollin e Llampës jep të zeza të pasura dhe ngjyra si të gjalla me të gjithë llojet e materialit të burimit. Eshtë përzierja ideale e karakteristikave për përdoruesit e biznesit dhe arsimit që kanë nevojë për projektim të gjallë, të ndritshëm dhe me ndikim të lartë, sidomos në hapësira të mëdha.

Lentat të fokusuara në cilësinë


Siç do të prisni nga prodhuesi i lentave udhëheqës në botë, LV-7490 paraqet një lentë me cilësi të lartë me kënd të gjërë me zmadhim 1,2x, që projekton qartë dhe me saktësi - edhe në hapësira të kufizuara. Ndërsa projektorët portativë kërkohen të japin rezultatë të shkëlqyer në të gjithë llojet e hapësirave, aftësia e LV-7490 për të projektuar imazhe të mëdhenj në largësi të shkurtra të hedhjes do të vërtetohet të jetë mjaft e çmuar.

Një paraqitje fleksibël dhe e gjithanshme


Një zgjidhje e karakteristikave praktike dhe të shqyrtuara mirë do të thotë se është e shpejtë dhe e thjeshtë për të arritur rezultatë të shkëlqyer nga LV-7490 – cilado që të jetë detyra ose rrethanat. Kërkimi Automatik i Futjes dhe Korrigjimi Vertikal Automatik Keystone me ± 20% ju lejon të konfiguroni dhe të filloni prezantimin tuaj brenda disa minutash, ndërsa altoparlanti i integruar 10W siguron tingull të fuqishëm për mjedisin e klasës.

Të gjitha lidhjet e duhura


Një portë e rrjetit RJ-45 ju lejon të vëzhgoni ose kontrolloni LV-7490 nga larg - ideal per integrimin vënia në prizë dhe përdorimi me sistemet e sotëm të përkapur kudo dhe të admiruar të kontrollit në dhomë. Për fleksibilitetin shtesë, LV-7490 ofron tre priza audio dhe një terminal të daljes së linjës për lidhjen me një amplifikator të jashtëm të audios. Burimet SCART RGB mund të përshtaten përmes një kabllo të adaptuesit (të disponueshëm veçmas).

Të ndërgjegjshëm për mjedisin


Përkushtimi afatgjatë i Canon ndaj qëndrueshmërisë është i dukshëm në të gjithë skicimin e LV-7490. Karakteristikat ‘e gjelbra’ si një jetë e llampës prej 5000 orë, jetë e filtrit për 5500 orë dhe - në modalitetin Eko - konsumi i energjisë nën 1W (me rrjetin e fikur) ju ndihmon të zvogëloni si gjurmën tuaj të karbonit dhe kostot tuaja të energjisë.

Ekonomik për t'u patur në pronësi dhe për t'u mirëmbajtur


Me çmim konkurrues, LV-7490 ka pjesë të shërbyeshme nga përdoruesi që mbajnë në minimum ciklet dhe kostot tuaja të mirëmbajtjes. Filtri i tij i ajrit hibrit me tre shtresa zgjat mbi tre herë e gjysmë më shumë sesa variantet strandard elektrostatikë me një shtresë, ndërsa ndërrimet e thjeshtë të llampës përmes mbulesës së sipërme të projektorit pakësojnë kërkesën për ndihmë të shtrenjtë dhe mbajnë të ulët kostot tuaja të pronësisë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-7490, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Industry standard control protocol

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

Komandat seriale

Shkarkoni komandant seriale të nevojshme për cilësimin e telekomandës së LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]