Canon LV-7297A Specifikimet

PANEL

Lloji

LCD Transmetues, Poli-silikon TFT Matriks Aktiv

Madhësia dhe Numri

0,55” diagonal, 3 panelë

Raporti i Pamjes

4:3

Rezolucioni Bazë

1024 x 768 (XGA), 786432 pixelë

OPTIKA

Lloji i Llampës

215W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.00 – F2.15; f=18,38 – 22,06mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,2x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

6 : 1 (i fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

2600 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

85%

Raporti i Kontrastit

2000:1 (me Iris Automatik të aktivizuar & funksioni i errësuesit të llampës)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,3m – 11,8m (3,3m – 3,9m për imazhin 100”)

Madhësia e Ekranit

40” - 300” (813 x 610mm - 6096 x 4572cm)

Zmadhimi Digital

0,5x – 4x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: Manual +/- 30° ; Automatik +/- 20°

Pajtueshmëria Digitale RGB

(WUXGA/UXGA/WXGA/SXGA+/SXGA) / XGA / SVGA / VGA

Pajtueshmëria Analoge RGB

(WUXGA/UXGA/WXGA/SXGA+/SXGA) / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitalë të Skanimit të Videos

1080p / 1080i / 720p / 575p / 480p

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080i / 1035i / 720p / 575p / 575i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standart, Kontrast i Lartë, Kinema, Tabelë e zezë (jeshile), Tabela e ngjyrës (e kuqe, blue, e verdhë, jeshile), Përdoruesi 1 – 4

Përmirësim i Imazhit

-

Altoparlant i Integruar

10,0W RMS, Monaural

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI™ V1.3 (me Ngjyra të Thella)

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit opsional / S- Video nëpërmjet kabllit opsional / SCART-RGB nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

-

Dalja Analoge RGB

-

Hyrja S-Video

Mini D-Sub 15-kunja (Ndarë me futjen RGB 1, nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja Video Composite

RCA x1

Hyrja e Audios 1

Mini-fisha 3,5mm stereo (futja për RGB 1 / Mikrofon)

Hyrja e Audios 2

RCA x2 (L/R) (futja për Video Composite)

Hyrja e Audios 3

-

Dalja Audio

Mini-fisha 3,5mm stereo (niveli i ndryshueshëm)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS-232c)

Porta e Rrjetit

RJ-45

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1x këmbë mekanike, ngritja e imazhit maksimumi 10°

Mekanizmi i Përshtatjes nga Pas

-

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

334mm x 101mm x 247mm

Pesha

3,0kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti i Llampës - I lartë / Normal / Eko: 271W / 252W / 187W


Gatishmëria: 8,5W / Gatishmëria (LAN i fikur): 0,7W

Niveli i zhurmës

Modaliteti i Llampës - I lartë / Normal / Eko: 36,4dBA / 34,4dBA / 29,0dBA

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri +35°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet