Canon LV-7292S Specifikimet

PANEL

Lloji

LCD Transmetues, Poli-silikon TFT Matriks Aktiv

Madhësia dhe Numri

0,55” diagonal, 3 panelë

Raporti i Pamjes

4:3

Rezolucioni Bazë

1024 x 768 (XGA), 786432 pixelë

OPTIKA

Lloji i Llampës

215W NSHA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.0 – F2.15; f=18,38 – 22,06mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,2x Manual

Kontrolli i Fokusit

Manual

Zhvendosja e Lentës

6 : 1 (i fiksuar)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

2200 lumenë

Uniformiteti i Shkëlqimit

85%

Raporti i Kontrastit

500:1

Mbulesa e Distancës së Projektimit

1,3m – 11,8m (3,3m – 3,9m për imazhin 100”)

Madhësia e Ekranit

40” - 300” (813 x 610mm – 6096 x 4572mm)

Zmadhimi Digital

0,5x – 4x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: Manual +/- 30° ; Automatik +/- 20°

Pajtueshmëria Digitale RGB

-

Pajtueshmëria Analoge RGB

(WUXGA/UXGA/WXGA/SXGA+/SXGA) / XGA / SVGA / VGA / MAC

Sistemet Digitalë të Skanimit të Videos

-

Sistemet e Elementit të Skanimit të Videos

1080i / 1035i / 720p / 575p / 575i / 480p / 480i

Sistemet me Ngjyra Video / S-Video

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Modalitetet e Shfaqjes

Prezantim, Standart, Kontrast i Lartë, Kinema, Tabelë e zezë (jeshile), Tabela e ngjyrës (e kuqe, blue, e verdhë, jeshile), Përdoruesi 1 – 4

Përmirësim i Imazhit

-

Altoparlant i Integruar

-

HYRJA E VIDEOS DHE AUDIOS DIXHITALE

Hyrja 1 Analoge RGB

Mini D-Sub 15-kunja (Komponent video nëpërmjet kabllit opsional / S- Video nëpërmjet kabllit opsional / SCART-RGB nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja 2 Analoge RGB

-

Dalja Analoge RGB

-

Hyrja S-Video

Mini D-Sub 15-kunja (Ndarë me futjen RGB 1, nëpërmjet kabllit opsional)

Hyrja Video Composite

RCA x1

Hyrja e Audios 1

-

Hyrja e Audios 2

-

Hyrja e Audios 3

-

Dalja Audio

-

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja (RS-232c)

Porta e Rrjetit

-

MEKANIZMAT

Mekanizmi i Ngritjes Ballore

1x këmbë mekanike, ngritja e imazhit maksimumi 10°

Mekanizmi i Përshtatjes nga Pas

-

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

334mm x 101mm x 247mm

Pesha

2,8kg

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti i Llampës - I lartë / Normal / Eko: 243 W / 218 W / 175 W


Gatishmëria në Modalitetin Eko: 0,5 W

Niveli i zhurmës

Modaliteti i Llampës - I lartë / Normal / Eko: 36,4dBA / 34,4dBA / 29,0dBA

Mjedisi i përdorimit

+5°C deri +35°C

Mjedisi i Ruajtjes

-10°C në +60°C

Garancia

3 vjet