Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S është modeli fillestar i sferës dhe ofron vlerë të shkëlqyeshme për paratë. Eshtë ideal për përdorimet e biznesit dhe të lëvizshme që kërkojnë rezolucionin XGA, 2200 lumenë dhe kosto më të ulta të mirëmbajtjes.

Përfitimet

  • Rezolucion bazë XGA
  • 2200 lumen
  • Raporti i kontrastit 500:1
  • Lenta Canon me zmadhim 1,2x
  • Konfigurimi i Futjes Automatike
  • Funksioni i Rregjistrimit të Imazhit
  • Një shumëllojshmëri e gjerë e modaliteteve të imazhit
  • Jetë e zgjatur e llampës: Deri në 6000 orë
  • Tipare të qëndrueshme: Nën 1W në gatishmëri
  • Zhurmë e paktë: 29dBA në Modalitetin Eko

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LV-7292S

Imazhe të ndritshme, të mprehta


Me rezolucionin bazë XGA (1024 x 768 piksel) dhe shkëlqim 2.200 lumenë, ky projektor i lehtë, lehtësisht portativ nga seria Standard është ideal për projektimin e imazheve të qarta, me cilësi në mjedise të korporatës dhe ato arsimore.

Ngjyra të shkëlqyeshme


Me një raport të kontrastit 500:1, LV-7292S rregjistron hollësi dhe shfaq ngjyra të gjalla. Lenta e projektimit e Canon me zmadhim 1,2 herë gjithashtu siguron cilësi të shkëlqyeshme të imazhit në pothuajse çdo rrethanë.

Operim i thjeshtë


Konfigurimi Automatik e bën LV-7292S të thjeshtë për t'u bërë gati e për t'u përdorur, edhe për përdoruesit për herë të parë – me Kërkimin Automatik të Futjes që rregjistron automatikisht sinjalet e futur dhe rregullon cilësimet.

Optimizimi i projektimit


Modalitetet e paracaktuara të imazhit ju lejojnë të projektoni në dritë të ndritshme, në tabela të zeza (jeshile) ose mure me ngjyra. Rregullimet me dorë të kontrastit, ngjyrimit dhe shkëlqimit mund të ruhen në një nga katër paracaktimet e përdoruesit. Raporti i pamjes gjithashtu rregullohet automatikisht për t'iu përshtatur imazhit të projektuar. Rregjistrimi i Imazhit ju lejon të personalizoni ekranin tuaj të fillimit, si shfaqjen e logove, një shënim të mirëseardhjes, fotografi, hollësi të kontaktit ose informacion ndihmës.

Miqësor ndaj mjedisit dhe me kosto të efektshme


LV-7292S ka një llampë me jetë të gjatë (deri në 6.000 ore në Modalitetin Eko) dhe filtri i ajrit (që zgjat rreth 5.500 orë). Rezultati është më pak mirëmbajtje dhe kosto të pakësuara. Konsumi i energjisë është i ultë në gatishmëri (nën 1W) dhe projektori përdoret në qetësi me vetëm 29dBA në Modalitetin Eko.

Fikeni dhe lëvizeni


Fikja e drejtpërdrejtë e bën të lehtë fikjen e projektorit, pa përdorimin e butonit të energjisë, telekomandës ose panelit të kontrollit dhe lëvizeni atë menjëherë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LV-7292S, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Komandat seriale

Shkarkoni komandat seriale të nevojshme për cilësimin e telekomandës së LV S

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]